Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Hikayeli oyunlar oynuyorsan R7 7700X ve RTX 5070 Ti ikilisi daha iyi sizin için. 2K ve 4K da FPS farkını daha çok hissettirir.
1080p rekabetçi oyunlar çok oynarım dersem X3D işlemci alabilirsin ama. 2K ve 4K da X3D işlemcilerin avantajı biraz azalıyor.
1080p rekabetçi oyunlar çok oynarım dersem X3D işlemci alabilirsin ama. 2K ve 4K da X3D işlemcilerin avantajı biraz azalıyor.
Hazır sistemde mi mevcut parçalar? Eğer öyleyse linklerini bırakır mısınız?Arkadaşlar bütçem dahilinde hangisi daha iyi olur? Hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok. Ve ne kadar FPS farkı olur?
Hikayeli oyunlar oynuyorsan R7 7700X ve RTX 5070 Ti ikilisi daha iyi sizin için. 2K ve 4K da FPS farkını daha çok hissettirir.
Hocam birde kararsız kaldığım bir konu var; ASUS PRIME GAMING B850-PLUS WIFI, MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E. Fiyatları ortalama 11 bin TL civarı ama bu fiyata çıkmaya değer mi inanın hiç bilmiyorum, Ana kart doğrultusunda ve 650 serisi alıp almamak da kararsızım öneriniz var mı hocam?
B850M Force.Hocam birde kararsız kaldığım bir konu var; ASUS PRIME GAMING B850-PLUS WIFI, MSI B850 GAMING PLUS WIFI6E. Fiyatları ortalama 11 bin TL civarı ama bu fiyata çıkmaya değer mi inanın hiç bilmiyorum, Ana kart doğrultusunda ve 650 serisi alıp almamak da kararsızım öneriniz var mı hocam?
Hayır kendim topluyorum tamamen ince hesap üzerinden. Ekran kartı Asus prime 5070 ti, işlemci 7700x, ana kart Asus prime gaming b850 plus wifi, Asus 850 watt 80gold sertifikalı, ram 32 gb, 1tb SSD ve ortalama okuma ve yazmaları 6400, lian li 360mm sıvı soğutma bulunmakta hocam.Hazır sistemde mi mevcut parçalar? Eğer öyleyse linklerini bırakır mısınız?
Haluk Albayrak
Yetkin
Bunu kullanıyorum 9700X takılı ve buz gibi çalışıyor. 4K fiyat farkı vermene gerek yok onu farklı bir şeye katabilirsin.
Hocam peki bios ayarlarında sıkıntı olur mu 850 ye göre eski nesil olduğu için ve wi-fi yok adaptör mü alalım bunun için (modem odamda değil) ya da wifili bir öneriniz var mı ?
Bunu kullanıyorum 9700X takılı ve buz gibi çalışıyor. 4K fiyat farkı vermene gerek yok onu farklı bir şeye katabilirsin.