Satılık R7 7800X3D - RX 6900 XT Nitro+ SE + 240 Hz Monitör Toplama Sistem

Fiyat
58000 TL + pazarlık
Makaleler
1
Yer
Bitlis
Merhaba, özenle topladığım oyuncu bilgisayarını artık oyunlara çok vakit ayıramadığım için ilana atayım dedim. İsteyene ekran kartsız veya monitörsüz haliyle de satabilrim. Sistemde bir kusur yok, performansı ve tipi yerinde

Tek oynadığım oyun olan CS2'de Map'e bağlı olarak 450-600 FPS aldığımı söyleyebilirim (16:9 Orta ayar genellikle)

Sadece ekran kartının garantisi bitti ancak halen içini açmadım, sıcaklıkları yaza rağmen halen fena değil.

Fiyat: Foruma özel 58 bin TL (Normalde 63-65 bin TL bandında düşünüyordum) - Tekil satış olarak sadece Ekran kartını verebilirim, monitörsuz ve ekran kartsız olarak verebilirim.

MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi KFG
Ryzen 7800X3D FG (Tray ürün alındı)
Gskill Trident Z5 Neo 16x2 32 GB 7200 MHz C34 KFG (A-Die olması lazım)
Sapphire RX 6900XT Nitro+ SE K
Segotep 360 BeVeere 360 KFG
Samsung 2 TB 990 Pro (YD) YD olduğundan sadece K sayılabilir
Delta 750W 80+ Platinum KFG
NZXT H7 Flow KFG

Ekstra: 4x Artic 140mm fan (3 ARGB)
Phanteks dikey ekran kartı kiti
Sleeve kablo seti
3D Ryzen logo ve Radeon Destek Aparatı

Fotoğrafların çok yer kaplamaması için görüntüleri spoiler ekliyorum.

Resimleri anlamadığım şekilde döndürdü XenForo ama isteyen kişilere ozelden de görsel yollayabilirim.

Sıcaklığı görmemiş Hwinfo'dan aldım.

Monitör: Samsung G4 KFG

Ölü piksel yok diye gördüm ama ekliyorum yine de.

Not: Tam kusur değil ama yazmak istedim, ekran kartının en sağdaki fanında bir adet LED eksik yanıyor gibi görüntü olarak, Aliexpress'den tekil fan alarak değiştirmek mümkün, zamanım olmadığı için değiştiremiyorum ancak ücretini düşeceğim. (500-600 TL bandında ortalama)

Aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz, fiyat için de yorum serbest

Dosya Ekleri

• 1756330659812.webp
    726,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Almayı düşünmüyorum ama sistemle alakalı sorulabilecek tüm sorulara oldukça profesyonel cevaplar vermişsiniz.
Alacaklara hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…