Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi ve 9070 XT yi b650 Tomahawk ile kullanıyorum. Sıfır sıkıntı şimdilik hocam anakartı önerebilirim faz olarak vs dolu dolu bir anakart.

ASUS olan güzel ama M.2 soğutma eksiği var, ön panel USB 3.2 GEN2x2 desteği yok.

MSI olan iyi anakart, faz yapısı daha iyi, ses çipi daha iyi, arka panelde 3.2 Gen 2x2 portu var.

Bunlar sizin için ne kadar ihtiyaç ona bakıp tercih yapabilirsiniz.

ASUS olan güzel ama M.2 soğutma eksiği var, ön panel USB 3.2 GEN2x2 desteği yok.

MSI olan iyi anakart, faz yapısı daha iyi, ses çipi daha iyi, arka panelde 3.2 gen 2x2 portu var.

Bunlar sizin için ne kadar ihtiyaç ona bakıp tercih yapabilirsiniz.

MSI hoşuma gitti. Kioxia çok ısınan bir SSD olduğu için ASUS'u eledim. Peki bu farklar fiyat farkına değecek şeyler mi?

MSI hoşuma gitti. Kioxia çok ısınan bir SSD olduğu için ASUS'u eledim. Peki bu farklar fiyat farkına değecek şeyler mi?

Ses için muhtemelen USB kulaklık kullanacaksınız ses çipinin bir önemi kalmayacak, USB hızı zaten herkes için ihtiyaç değil, 17 faz çok fazla zaten.

X870 Pro RS bütçe çıkılırsa biraz daha iyi olmaz mı hocam? Ne diyorsunuz

Anakartlar güzel sözüm yok ama ek olarak bir oyuncuya ne katacak o önemli.

Ses için muhtemelen USB kulaklık kullanacaksınız ses çipinin bir önemi kalmayacak, USB hızı zaten herkes için ihtiyaç değil, 17 faz çok fazla zaten.

Anakartlar güzel sözüm yok ama ek olarak bir oyuncuya ne katacak o önemli.

Kulaklıkla aram pek iyi değil. Sizinki güzeldi ama heatsinkler çok “düz” duruyordu. Gaming Plus Wi-Fi, MSI Pro B650-P gibi modeller de iyi. Kafam çok karıştı.