SSD'm iyi hocam
WD Green 1TB SN3000
RAM'de G.Skill rispasjj CL 36 600 MHz
Yani öyle acil değiştirilmeleri gereken bir durum yok; SN3000 makul bir model, G.Skill'ler Samsung kullanıyor zaten. Bi' Hynix değil ama evet aynısından alabilirsiniz.
SSD'm iyi hocam
WD Green 1TB SN3000
RAM'de G.Skill rispasjj CL 36 600 MHz
Selam, yavaş yavaş sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum. Sizce öncelik hangisine vermeliyim?
Sistem şu şekilde: 7800X3D, 9070 XT, 1 TB SSD, 16 GB 6000 MHz CL36 RAM, anakart ASUS Prime A620M-E.
Monitör ise LG UltraGear, 180 Hz, 1080 piksel.
RAM ile anakart acilinden değiştirmen gerek aynı hızla monitörlerde zamlanıyor hiç yoksa 2K yüksek hzli bir monitör ama anakart hiç yakışmamış bence.
RAM'i neden değiştireyim ki hocam.
RAM ve SS'den memnunum kötü değil.
RAM'i değiştirmeyin ekleme yapın tek 16 kit varsa 32 GB RAM daha iyi olur şu an tek acelesi olan RAM ve anakart depolama işinizi görüyorsa gerek yok ama monitöru sonradan değiştirin.
Bence anakartta çok gerekli şu an 7800X3D A620 combosu ilk kez gördüm desem yalan olmaz.
Anakart büyük ihtimalle bazı oyunlarda ve işlemlerde trafiği zor yönetiyordur.
Anakart büyük ihtimalle bazı oyunlarda ve işlemlerde trafiği zor yönetiyordur.
Full maxta oynaman genelde ekran kartına bağlı ve işlemci. Ben olsam şahsen bunu alırdım, sonra elime para geçince RAM eklerim, daha da uğraşmam. https://www.tebilon.com/asus-prime-b650m-k-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-aura-sync-matx-anakartHocam öneriniz nedir? Anakartı elimdeki satıp alabilirim 5-6 K'ya. Ama şu ana kadar oyunlardan sorun yaşamadım, full max'ta oynuyorum her şeyi.