cansux

Becerikli
Merhaba sistemi yeni topladım Cyberpunk için bu değerler normal ve iyi mi sizce bana sıcaklıklar biraz fazla gibi geldi. Her şey Ultra ayarlarda FSR 4 kalite modu açık ışın izleme de açık. Işın izlemede ışın izlemeli aydınlatma kapalı sadece 2K'da oynuyorum.

İşlemci: R7 7800X3D
Ekran kartı: ASUS TUF gaming 9070XT
32 GB RAM

Ekran Görüntüsü (4).webp

Sistem genel olarak sıcak çalışıyor gibi. CPU 71W iken 74 derece olması pek normal değil. GPU'da yazan 2 derecenin tam olayını bilmiyorum ama 80 derece ise çok fazla. Kasanın havalandırmasını kontrol et.

Sistem genel olarak sıcak çalışıyor gibi. CPU 71W iken 74 derece olması pek normal değil. GPU'da yazan 2 derecenin tam olayını bilmiyorum ama 80 derece ise çok fazla. Kasanın havalandırmasını kontrol et.
Gayet normal. Soğutucu modelini bilmeden bu kanıya nasıl vardınız peki? Ayrıca 80 derece olan kısım, hotspot. Değerler çok iyi.

Gayet normal. Soğutucu modelini bilmeden bu kanıya nasıl vardınız peki? Ayrıca 80 derece olan kısım, hotspot. Değerler çok iyi.

Soğutucu modeli yazıyor hocam. 360mm soğutucu ile ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yükte olsa tamam ama 71W düşük bir değer.
Ekran kartı olayını söyledim zaten eğer 80 derece ise dedim.