Beka
Çalışkan
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Sistemi bu hafta her bir parçayı ayrı ayrı alıp özenle montaj yaptık. Dün akşam USB ile Windows 11 Home kurulumu yaptım. Sorun şu ki; şu kasayı açtığım anda klavye, mouse ve ekrana güç gelmiyor, bir süre sonra geliyor ama eski bir klavye taktığımda bilgisayar kapalı da olsa ışıkları yanıyor, yani çalışıyor. Böylelikle BIOS'a girebiliyorum ama sorunun devamı da şu ki masaüstüne geldiğimizde birçok komutum algılanmıyor ya da çok donuyor. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlat dediğimde bir tepki olmuyor. Kapatmada da aynısı oluyor. Bilgisayarım simgesi ekranda olmadığı için.
Başlat sekmesinden tıkladığımda açılıyor ama anlam veremez oldum, sistem yanlış mı yüklendi anlamıyorum. Dün ilk kurduğumda böyle değildi. Bir şeyler açarken bile donuyor. Sabaha karşı ekran kartı ve anakart driverlarını son sürüme güncelledim. Yardımcı olmanız dileğiyle.
Sistem bilgisi:
Başlat sekmesinden tıkladığımda açılıyor ama anlam veremez oldum, sistem yanlış mı yüklendi anlamıyorum. Dün ilk kurduğumda böyle değildi. Bir şeyler açarken bile donuyor. Sabaha karşı ekran kartı ve anakart driverlarını son sürüme güncelledim. Yardımcı olmanız dileğiyle.
Sistem bilgisi:
- Anakart: ASUS Prime B650M-R
- İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
- Ekran kartı: RX 9070XT Nitro+
- Monitör: ASUS TUF Gaming VG5R 23.8
- Power Supply: ROG STRIX 750W Gold
Son düzenleyen: Moderatör: