Bütçe
40.000 TL
Alınır da sorun şu burada AMD ballandırıp tatlandıranlar sorun yaşadığında çözümünü bulamayacaklar. Sorun yaşarsan hazırlan PSU'dan Anakarta her şeyini değiştir önerileri gelecek. Zira kart sorunsuz olacak.

Bende 9060 XT var bu arada. Var arada sorunları var. Reddit, Github'da milletin yaptığı yazılımlarla çözülüyor. Bulabilmek önemli.

Neye güldün hocam, doğruyu söyleyince AMD Adrenalin şu an NVIDIA'ya göre daha iyi. Her şey var içinde, her oyuna göre farklı ayar dahi çekebiliyorsun. Kullanmadın sayıyorum. 😀
Her oyuna farklı ayar çekme olayı NVIDIA'da da var hocam. Kütüphane kısmından tüm oyunları görüp ayar yapabiliyorsunuz. Hatta kartın gücüne göre otomatik olarak optimizasyon ettirebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartı kullananların çoğu güncel oyun bile oynamıyor. CS, LoL, Valorant bu oyunları oynayıp kartta problem yok diyorlar. Aynen yok değil mi kanka? Sistem RX 9070 XT ekran kartını görmüyor.
Ben de niye sorun olmadı? Valorant LOL oynamıyorum, CS sadece arada oynarım. Harici her türden oyunu denedim, oynadım, bir sorun yaşamadım. Ben de geçen haftalarda 5000 serisi sorunları çıkıyordu; önüme siyah ekran, oyundan atma vs. vs.

Ben de niye sorun olmadı? Valorant LOL oynamıyorum, CS sadece arada oynarım. Harici her türden oyunu denedim, oynadım, bir sorun yaşamadım. Ben de geçen haftalarda 5000 serisi sorunları çıkıyordu; önüme siyah ekran, oyundan atma vs. vs.
Oyundan atma problemleri konsolda bile oluyor ki, konsollar çok basit sistemlerdir. Kullanıcı fişe taksın oynasın bir şeyle uğraşmasın mantığı vardır. Bilgisayarlar daha karmaşık sistemlerken oyundan atma problemi bence normal kaçar. Bunu bende yaşıyordum Arc Raiders' ta, sonradan öğrendik ki sorun ekran kartında değil oyunun kendisindeymiş, güncelleme ile çözüldü. Bence sistemin takılı ekran kartını görmemesi çok daha büyük bir problem.

Her oyuna farklı ayar çekme olayı NVIDIA'da da var hocam. Kütüphane kısmından tüm oyunları görüp ayar yapabiliyorsunuz. Hatta kartın gücüne göre otomatik olarak optimizasyon ettirebiliyorsunuz.
Arkadaşım 5060 kullanıyordu, görmemiş sanırım, bana öyle demişti ve karşılaştırmıştık. Bana ve çoğu oyun oynayan kişiye göre AMD Adrenalin çok daha sağlam. NVIDIA evet kötü değil ama AMD paneli bir oyuncu için çok daha iyi.

Arkadaşım 5060 kullanıyordu, görmemiş sanırım, bana öyle demişti ve karşılaştırmıştık. Bana ve çoğu oyun oynayan kişiye göre AMD Adrenalin çok daha sağlam. NVIDIA evet kötü değil ama AMD paneli bir oyuncu için çok daha iyi.
Bilmiyorum hocam AMD paneli incelemedim daha önce ama bana kalırsa NVIDIA paneli kullanması rahat bir panel.