Mordor Kumpircisi 10
Başarılı
Merak ediyorum kaç yaşındasınız siz ? İkidir denk geliyorum attığınız mesajlar olgunluktan uzak, çocukça bir atışma havasında. Kendinizi rezil edip küçük düşürdüğünüzün farkında değilsiniz tabiki de.AMD kullananlar, benim aldığım oyun fiyatlarına kart alıyorlar. Fiyatı için AMD alıyorsunuz, kabullenin artık.
Eki Görüntüle 269265
O zaman sizin bu dahiyane çıkarımınıza göre, siz de sırf daha pahalı olduğu için Nvidia ekran kartı tercih ediyorsunuz. Bravo kafalar pırıl pırıl böyle devam.
Çok iyi yapmışsınız. Ben de geçen sene 9070 XT'ye geçmeden önce uzun yıllar Nvidia kullanıcısıydım. Ben dahil, alıp kullanan birçok kişi karttan oldukça memnun zaten fakat genellikle kullanmamış olanlar deneyimden ziyade önyargıyla yorum yapıp safsata üretiyor.Arkadaşın dediği gibi ikiside insan yapımı sorun var ikisinde de burda tartışmaya gerek yok. İnan ben 5070 alacaktım hatta çoğu kişi ona yönlendirdi beni fakat 12gb vram dolayısı ile dayanamayıp sorunlu kısmına aldanmayıp 9070xt aldım.İyiki de almışım diyorum
Yok merak ettim dostum 9070xt kullanıyorum sorun yaşamadığım için rahatca yazabiliyorum zaten hersey fiyatına göre alınır bu yüzden zaten 9070xt aldı çoğu kişi 5070ti 60k 9070xt 30k olsa diyelim 2katı fiyata kimse almaz 5070ti makasa göre karar veriyor herkes
Son düzenleme: