TuruncuPortakal
Üyecik
Oyun ve günlük kullanım için.Farketmez o da olur benim attığımın soğutması daha iyi diye gigabyte attım fiyatı benzer zaten
Bu arada ne için toplayacaksınız sistemi
Oyun ve günlük kullanım için.Farketmez o da olur benim attığımın soğutması daha iyi diye gigabyte attım fiyatı benzer zaten
Bu arada ne için toplayacaksınız sistemi
Hangi oyunları oynayacaksınız ve Monitör 2k mı olacak?
Evet 2k olacak. Oyun olarak güncel oyunlar diyebilirim yani sadece Valorant ve cs oyuncusu değilim. Ramleri şuan 16gb tutmak kötü olur mu ilerleyen zamanlarda mesela 1 sene sonra 32 veya daha üstüne değiştirmek şuan için üzer mi?Hangi oyunları oynayacaksınız ve Monitör 2k mı olacak?
Bu bütçede şöyle sistemler var mesela neden 7800x3d istiyorsunuz. 2k monitör tahminimce 180 veya 240hz dir 7600 +400fps aldırır her iki oyunda da, cs valo harici diğer oyunlarda ekran kartı önemliEvet 2k olacak. Oyun olarak güncel oyunlar diyebilirim yani sadece Valorant ve cs oyuncusu değilim. Ramleri şuan 16gb tutmak kötü olur mu ilerleyen zamanlarda mesela 1 sene sonra 32 veya daha üstüne değiştirmek şuan için üzer mi?
Bu bütçede şöyle sistemler var mesela neden 7800X3D istiyorsunuz. 2K monitör tahminimce 180 veya 240Hzdir 7600 +400FPS aldırır her iki oyunda da, CS Valorant harici diğer oyunlarda ekran kartı önemli