R7 7800X3D'li sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TalhaTatlıcı16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 452
Alta ekran görüntüsü eklediğim sistemi alabilirsiniz, ne eksik ne fazla, tamamiyle dengeli.
Hocam benim attığım link tavsiye değildi sadece fiyat bakımından gösterdim ama beğenmemenizin bir nedeni var mı?

Hocam benim attığım link tavsiye değildi sadece fiyat bakımından gösterdim ama beğenmemenizin bir nedeni var mı?
O bilgisayarın ederi maksimum 30K, bilinçli olan kimse de eski nesil DDR4 platformundan sistem almaz 30K bütçesi olsa bile.

O bilgisayarın ederi maksimum 30K, bilinçli olan kimse de eski nesil DDR4 platformundan sistem almaz 30K bütçesi olsa bile.
Peki aldıktan sonra RAM değişimi yapsam bile mi alınmaz?

Arkadaşın amacı FPS oyunlarında yüksek FPS almak ekran kartını ileride olmadı değişir anakart ve RAM'i uyumlu seçip alabilirsin.

Peki aldıktan sonra RAM değişimi yapsam bile mi alınmaz?
DDR5 ve DDR4 ayrı platformlar AMD için, o yüzden bu dediğinizi yapamazsınız. 30000 TL civarı bütçeniz varsa ve oyun bilgisayarı almak istiyorsanız ayrı konu açıp ihtiyaçlarınızı belirtin o doğrultuda öneriler gelecektir.

Anakart kötü değil ancak soğutucusu falan yok biraz ısınır.
Sogutucusu yok derken 240mm var ya, Master Cooler o yetmez mi? Oynayacağım oyunlar zaten LoL ve Fortnite. Onlarda çok ısınır mı?
Alta ekran görüntüsü eklediğim sistemi alabilirsiniz, ne eksik ne fazla, tamamiyle dengeli.
İşlemci çok düşük benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutucusu yok derken 240mm var ya, Master Cooler o yetmez mi? Oynayacağım oyunlar zaten LoL ve Fortnite. Onlarda çok ısınır mı?

İşlemci çok düşük benim için.
Hocam yapabilirseniz tek tek önerelim bilgisayarcı ile toplayın. O şekilde daha uyguna sistem toplarsınız gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci çok düşük benim için
Ryzen 7500F mi düşük o oyunlar için? İlginç. Ryzen 5500/5600, Intel 12400F gibi sistemlerle oynayan tanıdığım ve bir o kadar çokta tanımadığım insan vardır ama hiç bu konuda şikayet olmuyor. Cidden kafalarda donanımlar uçmuş. Neyse istediğiniz şekilde bir bilgisayar toplarsınız umarım, şimdiden hayırlı olsun.

@Neurotic'in önerisi daha iyi hocam. 7500F gayet yeterli valorant ve csde 600fps alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…