R7 7840HS & GTX 4060 laptopta Valorant akıcılık sorunu

lukegallows

Uzman
Merhaba, ben Valorant'ı laptopta oynuyorum. 144 Hz, GTX 4060, Ryzen 7 7840HS işlemcim var fakat oyunda akıcılık sorunu var. Mesela CS2 oynarken bu sorunu yaşamıyorum ama Valorant'ta FPS 250-300 arasında olmasına rağmen sanki mermilerin gitmediğini anlıyorum. İnternet kafeye gittiğimde bu farkı anlıyorum. Laptop aldım yerim olmadığından dolayı ama gene keyif alamadığım için kafeye gidiyorum. Sizce Monitör alıp bağlasam Bu akıcılık sorunundan kurtulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun akıcı olmamasının sebebi tam ekran optimizasyonu olabilir.
Bunu kapatınca kullanıcılar daha akıcı bir oyun deneyimi elde ettiklerini belirtiyorlar.
Peki nasıl? kapatacağız.
Valorant'ın dosya konumuna gidin oyunu başlatan ".exe" dosyasına sağ tıklayın ve buradaki "Tek bir oyun için tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakma" kutucuğundaki adımları takip edin.
Kaynak.

Büyük ihtimalle Victus 16 sahibisiniz. Direkt panel sorunu bazı modelleri 25 ms bazıları 7ms ikisi de çok kötü değerler olduğu için öncesinde iyi monitör aldıysanız akıcılık göze batacaktır. Victus serilerinin panelinde FreeSync veya G-sync olmadığı için akıcılık çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…