Bay Harbor Butcher
Çalışkan
Single Core başlangıç:45-70 derece arası gayet normal, takılmalar için video çekebilirsen daha iyi olur şu anda ne olduğunu böyle anlamak çok zor. Cinebench testi yapıp sonuçların görüntüsünü atar mısın? Hwinfo'dan sıcaklıkları da göster.
Single Core Sonuç:
Single Core testi sırasında ortalama 56-59 derece arasında seyretti sıcaklık değerleri. En başta 4-5 saniye 65 dereceye çıkıp inmişti sadece.
Multi Core başlangıç:
Muli Core sonuç:
Multi Core testi sırasında 62-63 dereceydi işlemci ortalama. Çok düşmedi veya artmadı.
Bu arada testlerde tdp 65w. 105w açık değil bios'ta.Single Core başlangıç:
![]()
Single Core Sonuç:
![]()
Single Core testi sırasında ortalama 56-59 derece arasında seyretti sıcaklık değerleri. En başta 4-5 saniye 65 dereceye çıkıp inmişti sadece.
Multi Core başlangıç:
![]()
Muli Core sonuç:
![]()
Multi Core testi sırasında 62-63 dereceydi işlemci ortalama. Çok düşmedi veya artmadı.
Testleri ekledim hocam. Anladığım kadarıyla testlerde bir sorun yok gibi fakat chrome kullanırken sanki farklı bir bilgisayar kullanıyormuşum gibi sıcaklık değerleri testlerle kıyaslayınca. Mesela testlerde sıcaklıklar hep stabildi fakat chrome kullanırken bazen 2-3 sekme ek olarak açtığımda birden sıcaklık 70 dereceye çıkıyor ve fanlar aşırı sesli çalışmaya başlıyor 20-30 saniyeliğine. Ve sizin dediklerinizin ben de farkındayım ama maalesef mesela chromeda telegram web kullanırken bazen takılmalar yaşıyorum. Tıklıyorum ama takılıp 10 saniye sonra tepki veriyor.Performans / takılma ile işlemcinin bir alakası yok. Bir şey takılıyorsa o başka bir şeydir. Core 2 Duo bile kaldırır şu anki Windows'un kendisini. Elimizdeki çipler çok kuvvetli.