Merhaba, herkese iyi sosyaller. 20 Ocak tarihinde Gaming.gen.tr sitesinden aldığım Ultima 5070 hazır sistemi sipariş edip 23 Ocak günü teslim aldığımda ilk başlatışta restart ve MEMORY_MANAGEMENT kodlu mavi ekran verdi, ardından Memtest86 testi FurMark3D testi ve OCCT render testi yaptım, herhangi bir soruna rastlamadı. Ayrıyeten genel AAA+ oyunları oynarken Ultra ayarlarda akıcı ve performanslı bir şekilde oynuyorum ama bazen oyunda bazen boşta çökme yaşıyorum.
Ve 3 gün kullandıktan sonra yetkili servise geri teslim ettim, ardından 1 hafta sonra beni arayıp parçalarda ve bilgisayarda sorun yok dediler ve servisten tekrar teslim alıp eve getirdikten sonra yine aynı mavi ekranı ve restartı yedim.
Windows ayarlarından otomatik yeniden başlatmayı kapattım. Hızlı başlatmayı da kapattım yine de çözülmedi. BIOS'um güncel.
Sistem özelliklerim;
ASUS RTX 5070 12 GB.
Lexar 2x8 16 GB DDR5 6000MHz (EXPO kapalı)
Lexar 1TB M.2 SSD.
ASUS B650M-R 7200MHz.
AMD Ryzen 7 9700X.
XPG 750W 80+Gold
Ve 3 gün kullandıktan sonra yetkili servise geri teslim ettim, ardından 1 hafta sonra beni arayıp parçalarda ve bilgisayarda sorun yok dediler ve servisten tekrar teslim alıp eve getirdikten sonra yine aynı mavi ekranı ve restartı yedim.
Windows ayarlarından otomatik yeniden başlatmayı kapattım. Hızlı başlatmayı da kapattım yine de çözülmedi. BIOS'um güncel.
Sistem özelliklerim;
ASUS RTX 5070 12 GB.
Lexar 2x8 16 GB DDR5 6000MHz (EXPO kapalı)
Lexar 1TB M.2 SSD.
ASUS B650M-R 7200MHz.
AMD Ryzen 7 9700X.
XPG 750W 80+Gold
Son düzenleyen: Moderatör: