Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Ekran kartı hangi model?Genele bakarsak 750w gen5 fsp mi mantıklı yoksa 850w fsp mi?
Pardon vento.
Pardon vento.
Pardon vento.
Pardon vento.
Ekran kartı hangi model?Genele bakarsak 750w gen5 fsp mi mantıklı yoksa 850w fsp mi?
Pardon vento.
Pardon vento.
Pardon vento.
Pardon vento.
Palit RTX5070Ti GAMINGPRO 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı
Palit RTX5070 Ti GAMINGPRO 16 GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı
Yani hdmi girişi olmayan kasayı yeni nesil monitöre bağlar gibi vga to hdmi mantığı mı oluyor.Ekran kartında 12VHPWR girişi olduğundan dolayı gen 5 desteği işe yarar. Gen5 olmadan dönüştürücü kullanman lazım.
Yani hdmi girişi olmayan kasayı yeni nesil monitöre bağlar gibi vga to hdmi mantığı mı oluyor.
O dönüştürücü ekran kartının kutusundan çıkıyor onu biliyorum ama. Yani demek istediğim şey mesela bir flaş belleği usb uzatma kablosu ile 15 cm uzatsan bile yazma hızı düşer. Bunda da öyle bir şey olur mu acabağa?
Hayır öyle bir şey olmuyor. Sadece görüntü kötüleşiyor.O dönüştürücü ekran kartının kutusundan çıkıyor onu biliyorum ama. Yani demek istediğim şey mesela bir flaş belleği usb uzatma kablosu ile 15 cm uzatsan bile yazma hızı düşer. Bunda da öyle bir şey olur mu acabağa?
Demek istediğim oydu zaten. Görüntü kötüleşecekse direk gen5 den devam ediyorum.Hayır öyle bir şey olmuyor. Sadece görüntü kötüleşiyor.
Görüntü derken kasa içindeki estetik görüntü kötüleşiyor.Demek istediğim oydu zaten. Görüntü kötüleşecekse direk gen5 den devam ediyorum.
Anladım aktarımda değişiklik olmuyor mu yani.Görüntü derken kasa içindeki estetik görüntü kötüleşiyor.