Merhabalar, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim lancool 216 zaten sadece beyaz renk ucuzmuş, siyah renk korkunç fiyat. 217 de aynı şekilde sadece beyaz var. Bu fiyat bütçesi içerisinde en mantıklısı 207 ile ilerleyeceğim. Nzxt h5 flow ve h7 flow da baktım ama içime sinmedi.
Phantom Spirit Evo 120 veya Pearless Assassin Dijital arasında kararsızım. Dijital gerçekten güzel duruyor. Performans farkı çok değilse ona geçeceğim.
207 önde iki adet 140, GPU altında 2 adet 120 fan ile geliyor. Öndeki iki 140lık giriş fanı için arkaya bi adet 140lık fan almayı planlıyorum. Bir de tam işlemci soğutucu üstüne, (kasada anakarta doğrudan bakınca radyatör kısmının en sol üste) bir adet daha 120lik fan koysam, hava akışı açısından iyi olur mu? Pozitif hava akışı kalmasını istiyorum. Ya da neutral. 2 adet 140, 2 adet 120 ya da 1 adet 140, 1 adet 120 opsiyonları için tavsiyeniz nedir?
Ayrıca RGBleri kontrol edebilmek için, hem 207 kasa, hem satın alacağım egzoz fanlar için RGB kontrolcü almam gerekiyor mu? Hayatımda ilk defa ARGB kurulum yapacağım. Ekstra ne satın almam gerekiyor, nasıl dizayn etmem gerekiyor videolardan bakarak öğrenmeye çalışacağım. 207 kasada dizayn sebebiyle Enermax full moduler psuyu kasanın önüne kuracağım, başka yer yok. Kablosu kısa kalmaz umarım.