Hocamın paylaştığı sistemdeki parçaları teker teker sepete ekledim fiyat dengesi yaptım. Yalnızca kasa ve Power Supply almak kaldı ona da akvaryum kasa bakıyorum. Hocamın paylaştığı ürünlerle uyumlu olacağı için sizden yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamın paylaştığı sistemdeki parçaları teker teker sepete ekledim fiyat dengesi yaptım. Yalnızca kasa ve Power Supply almak kaldı ona da akvaryum kasa bakıyorum. Hocamın paylaştığı ürünlerle uyumlu olacağı için sizden yardım bekliyorum.

Benzer parçaları yakın zamanda ben topladım. PSU olarak Raijintek Cratos Lite 850W 80+Gold vardı elimde onu kullandım. Kasa olarak da @LH44 üstadın tavsiye ettiği uygun fiyatlı Vento VG420FL model kasayı aldım. Gayet ferah bir kasa ben memnun kaldım tek sorunu fanlar Molex bağlantılı olduğundan tam devir çalışıyor biraz uğultu yapıyor ve kasa fanları ARGB olarak yalnızca rainbow modda çalışıyor. Yakın zamanda belki fanları değiştiririm. Diğer türlü ben memnun kaldım.

Hocam içerisindeki PSU yeterli midir? Yeterli ise tüm parçaları sipariş vereyim ve bana hayırlı olsun diyeyim.

Bahsettiğim kasada PSU yok.

Bütçenizden ne kadar kalıyor bilmiyorum ama yetiyorsa şu modellere bakın:

Bütçe çıkıyorsa High Power öneririm, Raijintek'in zero fan ayarı eşeklik yapabiliyor.