R7 9700X vs R7 7800X3D

Merhaba,

2K ekranım var. Anno ve Valorant oynuyorum. R7 9700X ve 7800X3D modellerinden hangisini almalıyım? İkisini de aynı fiyata alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: tap
İkisi de birbirinin açıklarını kapatıyor.
X3D espor oyunlarında L3 ile daha iyi.
9700X PBO ile 3A oyunlarda 7800x3D ye yakin performans veriyor, render ve yüksek frekans gerektiren işlerde daha iyi.
1440P de 3A oyunlarda dip dibeler. Sadece iki oyun üstünden seçim yapmak biraz kör seçim gibi. Ha ama iki işlemci de tatmin eder.

O zaman 9700X iyi yani.

Son düzenleme:
Ben de iki işlemci arasında kalmıştım. Hem oynadığım oyunların genel olarak hikayeli olması hem de 2K monitör kullanmamdan dolayı 9700X tercih ettim.

İfadeler: tap
Oynadığın oyunlar için 2 işlemci de fazlasıyla yeterli.

Merhaba,

2K ekranım var. Anno ve Valorant oynuyorum. R7 9700X ve 7800X3D modellerinden hangisini almalıyım? İkisini de aynı fiyata alabiliyorum.
2k çözünürlükte 7800X3D'nin herhangi bir artısı yok diyebiliz.
Ayrıca termal açıdan da 9700X daha iyi.

Manuel timing'i unutmayalım.

9700X ani sıçrayışları hariç, ben çok eksi bir noktasını göremiyorum. Fan eğrisi ile oda çözülüyor. 9700X kullanıyorum. 2K ile birlikte kullanıyorum bende, o yüzden tercih etmiştim. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, hikaye odaklı oyunlar oynuyorum.

Hangisi ucuzsa onu al, ikisi de hiç mi hiç üzmez. Nebi AKGÜN'ün işlemci rehberini izle için rahatlayacaksa. 9700X al diyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…