Hocam eğer micro center üzerinden olursa 650 civarına kadar çıkarım. Diğer şekil max 500
Ama tabi ki ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Amacım oyunda performans kazanmak o kadar
mesela micro center da bu modeller var alabilecegime yakin. Ama halen aklimda biraz soru isareti var bu kadar yuksek kaliteye cikmam durumunda elde edecegim oyun kalitesi ve FPS te avantajina degiyor mu diye.
@BerkayZ87 Hocam bu OLED ekranlarin ucret olarak cok olmasindan dolayi ve RUST oyununu da RTX 5070 ti`de de akici oynayabilecegimi dusunerekten acaba 2k +240Hz monitor ve RTX 5070 Ti ile mi yola devam etsem diye dusunmeye basladim..
Biraz arafta kaldim acikcasi. Gucum RTX 5080 e rahat yetiyor ancak monitor butceyi cok zorluyor. Bir tavsiyeniz var mi?
Suan ki sepetimin hali bu sekilde. Baska bir konuda arkadaslar saolsun cok iyi yardimci oldular. Kasa olarak
jonsbo z20 alacagim.
Redditte yorumlar hep diyor ki rust islemciye yuklenen bir oyun ve geneli bu islemciyi tavsiye ediyor.
Ben arada yayin da acacagim. Acaba ekran kartini ve monitoru daha dengeli secersem yayin esnasi beni cok etkiler mi diye korkuyorum.
@michaelscofield hocam sizin de goruslerinizi rica ederim..