Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 250-370
Dell iyiydi sanırsam. @BerkayZ87
- Makaleler
- 50
Hocam eğer micro center üzerinden olursa 650 civarına kadar çıkarım. Diğer şekil max 500
Ama tabi ki ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Amacım oyunda performans kazanmak o kadar
mesela micro center da bu modeller var alabilecegime yakin. Ama halen aklimda biraz soru isareti var bu kadar yuksek kaliteye cikmam durumunda elde edecegim oyun kalitesi ve FPS te avantajina degiyor mu diye.
@BerkayZ87 Hocam bu OLED ekranlarin ucret olarak cok olmasindan dolayi ve RUST oyununu da RTX 5070 ti`de de akici oynayabilecegimi dusunerekten acaba 2k +240Hz monitor ve RTX 5070 Ti ile mi yola devam etsem diye dusunmeye basladim..
Biraz arafta kaldim acikcasi. Gucum RTX 5080 e rahat yetiyor ancak monitor butceyi cok zorluyor. Bir tavsiyeniz var mi?
Suan ki sepetimin hali bu sekilde. Baska bir konuda arkadaslar saolsun cok iyi yardimci oldular. Kasa olarak jonsbo z20 alacagim.
Redditte yorumlar hep diyor ki rust islemciye yuklenen bir oyun ve geneli bu islemciyi tavsiye ediyor.
Ben arada yayin da acacagim. Acaba ekran kartini ve monitoru daha dengeli secersem yayin esnasi beni cok etkiler mi diye korkuyorum.
@michaelscofield hocam sizin de goruslerinizi rica ederim..
Ama tabi ki ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Amacım oyunda performans kazanmak o kadar
mesela micro center da bu modeller var alabilecegime yakin. Ama halen aklimda biraz soru isareti var bu kadar yuksek kaliteye cikmam durumunda elde edecegim oyun kalitesi ve FPS te avantajina degiyor mu diye.
@BerkayZ87 Hocam bu OLED ekranlarin ucret olarak cok olmasindan dolayi ve RUST oyununu da RTX 5070 ti`de de akici oynayabilecegimi dusunerekten acaba 2k +240Hz monitor ve RTX 5070 Ti ile mi yola devam etsem diye dusunmeye basladim..
Biraz arafta kaldim acikcasi. Gucum RTX 5080 e rahat yetiyor ancak monitor butceyi cok zorluyor. Bir tavsiyeniz var mi?
Suan ki sepetimin hali bu sekilde. Baska bir konuda arkadaslar saolsun cok iyi yardimci oldular. Kasa olarak jonsbo z20 alacagim.
Redditte yorumlar hep diyor ki rust islemciye yuklenen bir oyun ve geneli bu islemciyi tavsiye ediyor.
Ben arada yayin da acacagim. Acaba ekran kartini ve monitoru daha dengeli secersem yayin esnasi beni cok etkiler mi diye korkuyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
5070 Tİ + OLED kombosu yapılabilir. G6 güzel seçim olur.Hocam eğer micro center üzerinden olursa 650 civarına kadar çıkarım. Diğer şekil max 500
Hocam anlamak icin soruyorum, Bu OLED gercekten yepyeni ve cok begenilen bir teknoloji degil mi? Rekabetci oyunlarda bile farkini koyuyor mu ? Butceyi acacaksam bileyim bari5070 Tİ + OLED kombosu yapılabilir. G6 güzel seçim olur.
Beyler biraz arastirma yaptim ve OLED almamaya karar verdim. +240Hz olacak sekilde gecikme degerleri dusuk saglam bir 2K IPS ile ilerleyecegim.5070 Tİ + OLED kombosu yapılabilir. G6 güzel seçim olur.
Eminim OLED goruntu olarak verdigi tat cok baskadir ama arastirdigim kadariyla hedef kullanim amacima uymuyor.
Max butce 350 USD olacak sekilde bana tekrar yardimci olabilir misiniz? Ekran karti RTX 5080 ilerleyecegim. Bu ekran olayini da cozdukmu siparisi verecegim direkt. Amazon.com ya da BestBuy`dan onerirseniz cok mutlu olurum.
@michaelscofield @BerkayZ87
Son düzenleme:
En düşük gecikmeye sahip panel. Gecikme yok denecek kadar az.
Bence uyuyor.Eminim OLED goruntu olarak verdigi tat cok baskadir ama arastirdigim kadariyla hedef kullanim amacima uymuyor.
Bu kısımda @BerkayZ87 daha iyi yardımcı olur.Max butce 350 USD olacak sekilde bana tekrar yardimci olabilir misiniz?
Hocam redditte baktigim zaman oyunda geceyken karanlik atmosferde daha zorlayici oluyor diyorlar. Ayrica oyunun sag alttaki healt bar vs gibi gostergelerin OLED de problem yarattigini soyluyorlar.En düşük gecikmeye sahip panel. Gecikme yok denecek kadar az.
Bence uyuyor.
Bu kısımda @BerkayZ87 daha iyi yardımcı olur.
Bunun yani sira yayincilarin da ekran kartlari ve monitorlere baktigimda OLED yok. ( rust icin soyluyorum) Aldiktan sonra pisman olmak istemiyorum cunki totalde 3k USD harcamis olacagim.
@suskun01
Oled TV tarafında yıllardan beri piyasada satıştaydı, monitör kanadına ise oldukça geç giriş yaptı gecikti. 2022 senesinde nihayet elle tutulur ürünleri saldılar, daha öncesinde göstermelik modelleri sundular adım atılmadı.
Oled TV tarafında yıllardan beri piyasada satıştaydı, monitör kanadına ise oldukça geç giriş yaptı gecikti. 2022 senesinde nihayet elle tutulur ürünleri saldılar, daha öncesinde göstermelik modelleri sundular adım atılmadı.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
Yurt disi fiyatlari bilmiyorum. Butce dahilindeki modelleri yazarsan, alinabilir modelleri soyleyebilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy