Bütçe
250-370
@suskun01

Oled TV tarafında yıllardan beri piyasada satıştaydı, monitör kanadına ise oldukça geç giriş yaptı gecikti. 2022 senesinde nihayet elle tutulur ürünleri saldılar, daha öncesinde göstermelik modelleri sundular adım atılmadı.

Yurt disi fiyatlari bilmiyorum. Butce dahilindeki modelleri yazarsan, alinabilir modelleri soyleyebilirim.
Tamam pes ediyorum. Eve geçince OLED ekranların link atacam. Birlikte en fiyat performans olanı seçip alalım abiler.

Simdi onceligim olarak ( taksite dahil edebiliecegim icin) Micro Centerdan olanlarin gorseli ekte. (detayli kontrol etmek istediginiz bir modelin linkini isterseniz de atabilirim)

Ayrica kendi arastirmalarimla buldugum bazi modeller link olarak:

AOC Q27G4ZD 27" QD OLED

AOC Agon PRO AG276QZD2 27"

Dell Alienware 27 280Hz QD-OLED Gaming Monitor - AW2725D

@26418 @michaelscofield @BerkayZ87
Beyler monitorler bu sekilde. Kizmayin ama son kez diyorum adamlar sakin Rust OLED`de oynama kör olursun diyorlar. Gece olayi vs de oldugu icin oyunda problem oluyor diyorlar. Geneli +200Hz 2k git diyorlar. Gene size birakiyorum..

Rust oynayanlardan genel bir yorum :
"
"gece biri spray atar kör olursun"
oled hayat kaliteni arttırır ama rust için ayar yapman lazım yoksa gece dediğim gibi olur. Oledde siyahlar gerçek siyah gece tam zifiri olduğundan gelen ışık gözü acayip alacak"

@26418 @michaelscofield @BerkayZ87
Beyler monitorler bu sekilde. Kizmayin ama son kez diyorum adamlar sakin Rust OLED`de oynama kör olursun diyorlar. Gece olayi vs de oldugu icin oyunda problem oluyor diyorlar. Geneli +200Hz 2k git diyorlar. Gene size birakiyorum..

Rust oynayanlardan genel bir yorum :
"
"gece biri spray atar kör olursun"
oled hayat kaliteni arttırır ama rust için ayar yapman lazım yoksa gece dediğim gibi olur. Oledde siyahlar gerçek siyah gece tam zifiri olduğundan gelen ışık gözü acayip alacak"

Dosya Ekleri

• 1762474203943.webp
    1762474203943.webp
    267 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme: