Bir de arkadaki çerçöpü kapatıp, HWiNFO da buna dahil, öyle render alır mısın, skor kaç gelecek.
Arkada Discord GoodbyeDPI Chrome ve Afterburner açık
Bir de arkadaki çerçöpü kapatıp, HWiNFO da buna dahil, öyle render alır mısın, skor kaç gelecek.
@Hamza Ensar Sağlam Senin Windows bloated, sana sayfalarca paragraf yazmıştım, o işlemleri muhtemelen yapmadın, üstüne de Pro kurdunBendeki de Pro ama LTSC sürümünden hallice. Scriptler ve Group Policy ile debloat yapılıyor şu anda.
Boost ulaşabiliyor senin çip, direkt montaj hatası olsa çok daha vahim olurdu, oyunlarda genel itibariyle kaç derece, onu belirtirsen çok daha iyi olacak, compiling'de 95 yine fazla tabi ama oyununa göre değişir. BF6 gibi bozuk oyunlarda bu mümkün olabilir. BF1'de mesela 80-85 görüyorum şu anda random.Home kurdum hocam Pro değil de çok üşendim onları yapmayı kusura bakma![]()
Boost ulaşabiliyor senin çip, direkt montaj hatası olsa çok daha vahim olurdu, oyunlarda genel itibariyle kaç derece, onu belirtirsen çok daha iyi olacak, compiling'de 95 yine fazla tabi ama oyununa göre değişir. BF6 gibi bozuk oyunlarda bu mümkün olabilir. BF1'de mesela 80-85 görüyorum şu anda random.
Çok problem olduğunu zannetmiyorum ben. Montaj hatasında durum çok daha vahim olurdu, 5.2 ulaşabiliyorsun şu anda, aldığın skor da arkada çerçöp açık ondan, Safe mod girip R23 aç, skor kaç gelecek buraya SS gönder.95'i ne zaman gördüğümü tam olarak bilmiyorum. HWinfo'da max gördüğüm sıcaklık 95 ancak Aida64 FPU ve R23'te 90'ı bile görmedim.
Çok problem olduğunu zannetmiyorum ben. Montaj hatasında durum çok daha vahim olurdu, 5.2 ulaşabiliyorsun şu anda, aldığın skor da arkada çerçöp açık ondan, Safe mod girip R23 aç, skor kaç gelecek buraya SS gönder.
Sorun yok diyebiliriz. Safe yapsan 23k geçer. Attığım macun ile değiş, remount et bir de stok ILM takarsan daha iyi, AM5'te faydası yok Frame.Arkadaki programları kapatınca 22800'e çıktı puan.