Bütçe
1500
Home kurdum hocam Pro değil de çok üşendim onları yapmayı kusura bakma :rofl:
Boost ulaşabiliyor senin çip, direkt montaj hatası olsa çok daha vahim olurdu, oyunlarda genel itibariyle kaç derece, onu belirtirsen çok daha iyi olacak, compiling'de 95 yine fazla tabi ama oyununa göre değişir. BF6 gibi bozuk oyunlarda bu mümkün olabilir. BF1'de mesela 80-85 görüyorum şu anda random.

@Hamza Ensar Sağlam Bunu herkes bilmez ama IMC suyunu sıktıkça da bir tık çip sıcak çalışmaya meyilli olabiliyor, özellikle yüksek boost clock'ta. Sana ilettiğim Per Core Optimization ile Core Harmonization olayını oturtursan bu durum biraz dengeleniyor.

Boost ulaşabiliyor senin çip, direkt montaj hatası olsa çok daha vahim olurdu, oyunlarda genel itibariyle kaç derece, onu belirtirsen çok daha iyi olacak, compiling'de 95 yine fazla tabi ama oyununa göre değişir. BF6 gibi bozuk oyunlarda bu mümkün olabilir. BF1'de mesela 80-85 görüyorum şu anda random.

95'i ne zaman gördüğümü tam olarak bilmiyorum. HWinfo'da max gördüğüm sıcaklık 95 ancak Aida64 FPU ve R23'te 90'ı bile görmedim.

95'i ne zaman gördüğümü tam olarak bilmiyorum. HWinfo'da max gördüğüm sıcaklık 95 ancak Aida64 FPU ve R23'te 90'ı bile görmedim.
Çok problem olduğunu zannetmiyorum ben. Montaj hatasında durum çok daha vahim olurdu, 5.2 ulaşabiliyorsun şu anda, aldığın skor da arkada çerçöp açık ondan, Safe mod girip R23 aç, skor kaç gelecek buraya SS gönder.