Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PhanTomX

Çalışkan
9800X3D & Gigabyte B650 eagle AX anakart var, her açılışta X3D Turbo mod açılsın mı diye soruyor. Bunu kapatmanın yolu var mı?

IMG_20250914_161030.webp

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar, yeni CPU takıldı fTPM ekranı geliyordu "y" bastım TPM sıfırladı. Şu an dümdüz açılıyor PC, sorun çözüldü.
9800X3D & Gigabyte B650 eagle AX anakart var, her açılışta X3D Turbo mod açılsın mı diye soruyor. Bunu kapatmanın yolu var mı?

Eki Görüntüle 184898
Bilgisayar açılırken f2 veya del tuşuna bas, F2 veya gösterilen tuşla "Advanced Mode" (Gelişmiş Mod) kısmına geç. Turbo Core, Core Performance Boost" veya Precision Boost Overdrive (PBO)gibi bir ayar arayın.Eğer sürekli size soruyorsa, bu ayarın Auto veya Enabled yerine "Disabled" olarak ayarlanması sorunu çözebilir.

Kapatmanın yolu açmak hem iyi bir şey niye açmak istemiyorsunuz yes deyip devam edin.
iyi bişey değil benim açımdan mantıksal çekirdekleri kapatıyor 9800x3d zaten tek ccd kapatması benim zararıma ben sadece bu uyarı ekranı gelmesin aynı zaman da özellik kapalı kalsın istiyorum

Bilgisayar açılırken F2 veya del tuşuna bas, F2 veya gösterilen tuşla "Advanced mode" (gelişmiş mod) kısmına geç. Turbo Core, Core Performance Boost" veya Precision Boost OverDrive (PBO)gibi bir ayar arayın. Eğer sürekli size soruyorsa, bu ayarın Auto veya enabled yerine "disabled" olarak ayarlanması sorunu çözebilir.

Bu özellikleri kullanıyorum halihazırda override +200MHz Curve Optimizer -15

Dosya Ekleri

• IMG_20250914_012339.webp
    IMG_20250914_012339.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 40
Sorunu çözdüm arkadaşlar, yeni CPU takıldı fTPM ekranı geliyordu "y" bastım TPM sıfırladı. Şu an dümdüz açılıyor PC, sorun çözüldü.

Çözüm