Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayar açılırken f2 veya del tuşuna bas, F2 veya gösterilen tuşla "Advanced Mode" (Gelişmiş Mod) kısmına geç. Turbo Core, Core Performance Boost" veya Precision Boost Overdrive (PBO)gibi bir ayar arayın.Eğer sürekli size soruyorsa, bu ayarın Auto veya Enabled yerine "Disabled" olarak ayarlanması sorunu çözebilir.9800X3D & Gigabyte B650 eagle AX anakart var, her açılışta X3D Turbo mod açılsın mı diye soruyor. Bunu kapatmanın yolu var mı?
Eki Görüntüle 184898
iyi bişey değil benim açımdan mantıksal çekirdekleri kapatıyor 9800x3d zaten tek ccd kapatması benim zararıma ben sadece bu uyarı ekranı gelmesin aynı zaman da özellik kapalı kalsın istiyorumKapatmanın yolu açmak hem iyi bir şey niye açmak istemiyorsunuz yes deyip devam edin.
Bence dediğimi dene gördüğün ayarları bize sorarsan çözülebiliriyi bişey değil benim açımdan mantıksal çekirdekleri kapatıyor 9800x3d zaten tek ccd kapatması benim zararıma ben sadece bu uyarı ekranı gelmesin aynı zaman da özellik kapalı kalsın istiyorum
Bilgisayar açılırken F2 veya del tuşuna bas, F2 veya gösterilen tuşla "Advanced mode" (gelişmiş mod) kısmına geç. Turbo Core, Core Performance Boost" veya Precision Boost OverDrive (PBO)gibi bir ayar arayın. Eğer sürekli size soruyorsa, bu ayarın Auto veya enabled yerine "disabled" olarak ayarlanması sorunu çözebilir.
Bu özellikleri kullanıyorum halihazırda override +200MHz Curve Optimizer -15
Dosya Ekleri
Disabled deneyebilirmisinBu özellikleri kullanıyorum halihazırda override +200MHz Curve Optimizer -15
Şu an evde değilim deneyemiyorum ama bu özellik dediğin PBO menüsünde değil zaten ana menüde kendi yeri var ekstradan bakacağım ama PBO kapatmam çünkü kullanıyorum.
TamamdırŞu an evde değilim deneyemiyorum ama bu özellik dediğin PBO menüsünde değil zaten ana menüde kendi yeri var ekstradan bakacağım ama PBO kapatmam çünkü kullanıyorum.