R7 9800X3D Cinebench 23 sonucu ve sıcaklıklar

SalimBdk 107

Üstün
PBO Advanced -30 all cores ve +200 MHz, işlemci sıcaklık sınırı anakarta göre seçildi, scalar X8 olarak ayarlandı. CPU CLL level 3 ve clock spread disabled verdim. Sonuçlarım bu şekilde; sıcaklıklar bir tık yüksek, o da tek kule tipi yüzünden olabilir zannederim. Multi Core'da çekirdekler 5350'de kaldı (sıcaklıktan dolayı) ve tekli çekirdekte 5425 oldu. Sıcaklık ise max 93 oldu. +200 MHz'yi silikon'dan emin olduktan sonra kapatacağım, sıcaklığı artırmasına gerek yok. @shiiw @Halo @Ayhan Dönmez

Son düzenleyen: Moderatör:

Abi ben 420mm kullanıyorum 4 derece daha soğuk sadece hangi kuleymiş o ya? Alalım biz de.

Önce güzel bi 360mm ve kaliteli macun bakalım

+200 takilmayacaksan da +100 mantikli bence. +100/-30 6x scaler denenebilir, 8x tutmak zorunda degilsin. VT3'e gore bakarsin, 6x sorunluysa 8x denersin.

+200 takilmayacaksan da +100 mantikli bence. +100/-30 6x scaler denenebilir, 8x tutmak zorunda degilsin. VT3'e gore bakarsin, 6x sorunluysa 8x denersin.
Olabilir fclk yapinca bakicaz mi yine?

Olabilir fclk yapinca bakicaz mi yine?
Evet her turlu bakmak lazim. O yuzden 2000 birak demistim aslinda. Cunku eger PBO saglamsa FCLK'dan hata verirse ekstra uzerine dusup bakmak gerekir. Zamanina yazik.

Sadece sistem kaç watt çekti onu merak ettim sonuçlar etkileyici duruyor.

2 saattir açık sistem hem Cinebench yaptim hem islemci agirlikli oyun oynadim. Simdi deneme videosu izleyeceğim her şey iyi gidiyor gibi.

Sadece sistem kaç watt çekti onu merak ettim sonuçlar etkileyici duruyor.
150-160 sanirim

2 saattir açık sistem hem Cinebench yaptim hem islemci agirlikli oyun oynadim. Simdi deneme videosu izleyeceğim her şey iyi gidiyor gibi.

150-160 sanirim
Kule tipi için çok iyi sonuçlar ama tabikide hava koşullarıda etkilidir diye düşünüyorum bende -30, +200, Scaler:Auto, 240W ile 95 derece iken şuanda 255-265W. İmza gözükmüyor ise r9 9900x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…