M_AY 3

Üyecik
Merhaba, yeni sistem topladım. Ekipmanlarım bugün geldi. Amazon üzerinden R7 9800X3D satın aldım, satıcım DFS Bilgisayar'dı. İşlemcinin sağ alt köşesinde dairesel alanda kararma ya da sarılık ve siyah izler var, minik minik. Değişime yollamalı mıyım?

IMG_2192.webp

IMG_2191.webp

IMG_2190.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
DFSBilgisayar ikinci el ürün satıyor, ya da en azından iddialar bu yönde diyelim. Bu tarz konuları defalarca gördük. Tray (kutusuz) olarak alınan her işlemci ikinci el olma riski barındırır. Değişim isteyebilirsiniz.

IMG_2199.webp

Arkadaşlar sanırım parmak izi bu, denemek için üstüne dokundum, aynı karartıda oldu ve o çizik gibi duran siyah noktalar gitti. İçim biraz rahat gibi, ne yapmamı önerirsiniz?

IMG_2199.webp
arkadaşlar sanırım parmak izi bu, denemek için üstüne dokundum, aynı karartıda oldu ve o çizik gibi duran siyah noktalar gitti. İçim biraz rahat gibi, ne yapmamı önerirsiniz?

Çok detaylı inceledim, herhangi bir termal macun izi yok; bence işlemci temiz.

Arkadaş DFS'den işlemci aldı üstünde macun ile geldi, takıp kullandı. İçin rahatsa takıp kullanabilirsin.
İçim rahat ama bilemedim, PC'yi şu an kurma imkanım yok. Son parçam yarın gelecek, yarın mı denemeliyim bir sorun olup olmadığını, yoksa direkt iade mi hocam?

İçim rahat ama bilemedim, PC'yi şu an kurma imkanım yok. Son parçam yarın gelecek, yarın mı denemeliyim bir sorun olup olmadığını, yoksa direkt iade mi hocam?
Son güncellememi yapayım, çok çok az nemli bir bezle işlemciyi sildim, hiçbir şey kalmadı. Çok yüksek ihtimalle parmak iziydi. Sorun yaşarsam iade ederim.

Son düzenleme:
@Halo

Dayi sen 3 kere aldin burdan ne diyorsun bu işe?

Dayi sen 3 kere aldin burdan ne diyorsun bu işe? Sen

Sorunsuz çalışıyorsa sorun etmeye gerek yok.