R7 9800X3D Cinebench 23 sonucu ve sıcaklıklar

Hocam aynı işlemci var bende de -30 +200 MHz yaptım arka plandaki bütün uygulamalar kapalı 241*** gibi bir puan çıktı sıcaklık 85 derece maks. 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. Scaler vs oynamadım hiç.

Hocam aynı işlemci var bende de -30 +200 MHz yaptım arka plandaki bütün uygulamalar kapalı 241*** gibi bir puan çıktı sıcaklık 85 derece maksimum 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. Scaler vs oynamadım hiç.

Hocam soğutucu nedir? Muhtemelen sogutucu iyi olsa benimki de 2400 cikardi.

Yine de idare ediyor sanırım bf6 da 70-80 arası oluyor.

Yazdim bir yere. Oyun da kac oluyor islemci ağırlıklı?
Hocam, kullandığınız hava soğutma nedir acaba? Birde OCCT testi yapar mısınız acaba?

Abi ben 420mm kullanıyorum 4 derece daha soğuk sadece hangi kuleymiş o ya? Alalım biz de.
Kule tipi soğutucular, sıvı soğutuculardan daha iyi mi sizce? Aklımda Thermalright Royal Knight 120SE almak var.

Hocam, kullandığınız hava soğutma nedir acaba? Birde OCCT testi yapar mısınız acaba?

Kule tipi soğutucular, sıvı soğutuculardan daha iyi mi sizce? Aklımda Thermalright Royal Knight 120SE almak var.
Thermalright x 120 assasing

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…