Evet o. Benim kullandığım da bir önceki nesil. Linkini atıyorum. Senin attığın daha güncel ve ikinci versiyon.

Evet o. Benim kullandığım da bir önceki nesil. Linkini atıyorum. Senin attığın daha güncel ve ikinci versiyon.

İnceleme yaptınız mı üstadım, okumak isterim?

Adam akıllı bir kasa alırsanız ek olarak fan almanıza gerek kalmaz.

Mesela: https://share.google/U2CHyYzG6T2ztggqZ
Bu kasa antec d700 flux'tan iyi mi? Dediğim gibi ben, sessiz, vızıltı olmayan istiyorum. 7 8k bütçe ayırabilirim. Mesh kasa almak daha mı iyi olur sizce? Anlamadığım için soruyorum?

Bu kasa antec d700 flux'tan iyi mi? Dediğim gibi ben, sessiz, vızıltı olmayan istiyorum. 7 8k bütçe ayırabilirim. Mesh kasa almak daha mı iyi olur sizce? Anlamadığım için soruyorum?
@RapidLemming955 kasa üstadı kimdir? 😅 @Grey

Aldığım bir çok üründe yaptım aslında ama bunu unuttum. Öyle sessizliğine aldanma, yeri geldiğinde çok iyi soğutuyor. İnce radyatör olmasına rağmen. 9800X3D soğutması zor bir işlemci değil genel olarak zaten.

Lian Li'nin fan kalitesi gayet iyi, ha bu bütçede alacağınız çoğu kasa benzer kalitede olur zaten.

Mesh kasalar evet, hava akışı konusunda daha iyiler. Akvaryumlar bunu fan sayısıyla telefi edebiliyor genel olarak, yani endişe edilexek bir durum yok aralarında.

Lian Li'nin fan kalitesi gayet iyi, ha bu bütçede alacağınız çoğu kasa benzer kalitede olur zaten.

Mesh kasalar evet, hava akışı konusunda daha iyiler. Akvaryumlar bunu fan sayısıyla telefi edebiliyor genel olarak, yani endişe edilexek bir durum yok aralarında.

Bu Lian Li kasa fanları çok mu iyi hocam, daha sessiz kasa var mı? Çok bütçe arttırma dan?

Bu Lian Li kasa fanları çok mu iyi hocam, daha sessiz kasa var mı? Çok bütçe arttırmadan?

@michaelscofield hocam fanlı öneri istiyorum, size zahmet olmazsa 10 12 bin Max.

Son düzenleme: