Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.923 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.270 Bugün 15:45 #11 Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor.
Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor.
KS KS Gorkem8115 Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 7 Bugün 15:46 #12 Utku92 dedi: Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Phantom Spirit 120 SE düşünüyorum hocam biraz daha araştıracağım
Utku92 dedi: Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Phantom Spirit 120 SE düşünüyorum hocam biraz daha araştıracağım
S SalimBdk Üstün Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 1.015 Beğeniler 629 Bugün 15:54 #13 Ne için kullanacaksin oyun için mi? Valla ben tek kule tipiyle oyunda 65-70 derece aliyorum. O kadar ısınan işlemci değil.
Ne için kullanacaksin oyun için mi? Valla ben tek kule tipiyle oyunda 65-70 derece aliyorum. O kadar ısınan işlemci değil.
ogzhn Bilgin Sadakat Rozeti Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 515 Çözümler 6 Beğeniler 509 Bugün 15:55 #14 Arctic Liquid Freezer III Pro oneriririm sivi sogutma alacaksaniz.
KS KS Gorkem8115 Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 7 Bugün 16:02 #15 ogzhn dedi: Arctic Liquid Freezer III Pro oneriririm sivi sogutma alacaksaniz. Genişletmek için tıkla... 7k çok hocam biraz daha uygun birşeyler arıyorum. SalimBdk dedi: Ne için kullanacaksin oyun için mi? Valla ben tek kule tipiyle oyunda 65-70 derece aliyorum. O kadar ısınan işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanavağım ama oc yapacağım için iyi soğutucu istiyorum
ogzhn dedi: Arctic Liquid Freezer III Pro oneriririm sivi sogutma alacaksaniz. Genişletmek için tıkla... 7k çok hocam biraz daha uygun birşeyler arıyorum. SalimBdk dedi: Ne için kullanacaksin oyun için mi? Valla ben tek kule tipiyle oyunda 65-70 derece aliyorum. O kadar ısınan işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanavağım ama oc yapacağım için iyi soğutucu istiyorum
M Mehmetis Becerikli Katılım 11 Temmuz 2026 Mesajlar 197 Beğeniler 79 9 dakika önce #16 Utku92 dedi: Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıldır kullanıyorum umarım bozulmaz...
Utku92 dedi: Sıvı soğutma almayın, mutlaka bozuluyor. Ben sıvısını da değiştirdim, işe yaramadı. Pompası çalışsa dahi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıldır kullanıyorum umarım bozulmaz...
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.010 Makaleler 2 Çözümler 14 Beğeniler 801 Yer Tokat 7 dakika önce #17 Mehmetis dedi: Ben 2 yıldır kullanıyorum umarım bozulmaz... Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değilse 5-6 sene gider en az. Öyle kısa sürede bozulan şeyler de değiller.
Mehmetis dedi: Ben 2 yıldır kullanıyorum umarım bozulmaz... Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değilse 5-6 sene gider en az. Öyle kısa sürede bozulan şeyler de değiller.