Bütçe
15.000 TL

Gökçe 1

Çalışkan
Merhaba, yeni bir sıvı soğutma almak istiyorum. Bütçe 15.000 TL'ye kadar çıkabilir, daha uygunu da olur. Lian Li O11 Dynamic EVO XL kasa, ASUS ROG STRIX X870E anakart var. Şu anda Arctic LF 3 Pro 420 ile kullanıyorum. Benim soğutucuda aradığım en önemli özellik sessiz çalışması. Kablosu, vidası vs. ne kadar az olursa o kadar iyi olur benim için. Son olarak da RGB olmasa da olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir sıvı soğutma almak istiyorum. Bütçe 15.000 TL'ye kadar çıkabilir, daha uygunu da olur. Lian Li O11 Dynamic EVO XL kasa, ASUS ROG STRIX X870E anakart var. Şu anda Arctic LF 3 Pro 420 ile kullanıyorum. Benim soğutucuda aradığım en önemli özellik sessiz çalışması. Kablosu, vidası vs. ne kadar az olursa o kadar iyi olur benim için. Son olarak da RGB olmasa da olur. Önerilerinizi bekliyorum.

LCD-S-360TL modelinden bile daha sessiz. Özel bir pompa yapısı var.Sepette 10.499 TL. Kesinlikle premium bir ürün. Ekranı Pixel LED, LCD değil. Aşağıdaki mesaja bakabilirsiniz. Ayrıca @Ayhan Dönmez gibi OC ile uğraşan bir hoca da muhtemelen bana katılacaktır.

10.500 TL ve 9 taksit peşin olmak üzere birisini ben satın aldım. Son 1 ürün, kim şanslıysa. Hydroshift 2S 360 TL modelinden bile daha sessiz ve performanslı bir ürün. Çok anlatmaya gerek yok kapın. Satıcı Hepsiburada.

Eki Görüntüle 264082

Hocam, bende Ryzen 7 9800X3D ve Artic LF 3 Pro 420 kullanıyorum, soğutmasından ve genel performansından memnun musunuz?

Ben, garantiye gönderdim soğutucuyu çünkü OCCT testinde 140W çekip, 95 derecelerde geziyordu. Sizde durum nasıl tam olarak?

Bu ürün yeterince sessiz değil üst devirlerde özellikle. TL modeli de sessiz değil. Sessizliğe uygun değiller.

@Gökçe karşılaştırma henüz yok yeni ürün olduğu için ama sessizlik için Noctua NL-LC1 çıktı yeni o da henüz piyasada yok zaten ve karşılaştırmalı veri yok.

Bu ürün yeterince sessiz değil üst devirlerde özellikle. TL modeli de sessiz değil. Sessizliğe uygun değiller.

@Gökçe karşılaştırma henüz yok yeni ürün olduğu için ama sessizlik için Noctua NL-LC1 çıktı yeni o da henüz piyasada yok zaten ve karşılaştırmalı veri yok.
Attığınız sıvı soğutma gerçekten çok iyi performans veriyor, alabiliyorsunuz @ShadowLegion hocamın attığı sıvı soğutmayı alın geçin.

LCD-S-360TL modelinden bile daha sessiz. Özel bir pompa yapısı var.Sepette 10.499 TL. Kesinlikle premium bir ürün. Ekranı Pixel LED, LCD değil. Aşağıdaki mesaja bakabilirsiniz. Ayrıca @Ayhan Dönmez gibi OC ile uğraşan bir hoca da muhtemelen bana katılacaktır.

AM5'teki uygun Arctic montajı yeni seride Pump ters montaj şeklinde olması lazım, yoksa sıcak çalıştırtıyor. Kullanıcılar bundan rahatsız, @demjr memnun kalmamış örneğin. Birçok iade eden de oldu. Arctic Pro serisinde Intel LGA sokete özel montaj braketi, Frame çerçevesi ile geldiğinden bu sorun yok. AM5'te problematik diyeyim. Atmos II Pixel tavsiyem olur benim de. Başarılı bir model.

Artic 360 Pro:

1778591722242.webp

1778592167550.webp

1778592174481.webp

Atmos II:

1778590522381.webp

1778590509912.webp

1778590548555.webp