Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Bence doğal değil. Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? İşlemci stok ayarlarda mı? Sıcaklıklar anlık ise normal sürekli ise değil.
DracheN
Başarılı
Hocam anlık olarak 90lara geliyor bazen 80lerde kalıyor anlamadım sonra düşüyor 65lereBence doğal değil. Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? İşlemci stok ayarlarda mı? Sıcaklıklar anlık ise normal sürekli ise değil.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam anlık olarak 90lara geliyor bazen 80'lerde kalıyor anlamadım sonra düşüyor 65'lere.
Doğal hocam
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Shader compile ederken o derecelere ani çıkış yapması normal. PBO açık değil sanırsam. Undervolt atarak biraz daha sıcaklıkları düşürebilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam U12-A ile kullanmam o işlemciyi. U12-A benim gibi SFF - MFF build yapan arkadaşlar için bir nimet, her yere sığıyor. İkinci sistemdeki 11600'ü soğutuyorum onunla.
İlla hava soğutma istiyorum diyorsanız Noctua D15 alabilirsiniz. Ya da Arctic aio alın. İkisininde ses profili benzer, sessiz çalışıyor.
Son olarak eğer offset mount kullanmıyorsanız kullanın. O da birkaç derece etkiler performansı.
Sizin yerinizde olsam U12-A ile kullanmam o işlemciyi. U12-A benim gibi SFF - MFF build yapan arkadaşlar için bir nimet, her yere sığıyor. İkinci sistemdeki 11600'ü soğutuyorum onunla.
İlla hava soğutma istiyorum diyorsanız Noctua D15 alabilirsiniz. Ya da Arctic aio alın. İkisininde ses profili benzer, sessiz çalışıyor.
Son olarak eğer offset mount kullanmıyorsanız kullanın. O da birkaç derece etkiler performansı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-