Yeni taktım işlemciyi. Stress testi yapınca resimdeki gibi değerler çıkıyor. Şu anda 120mm tek fanlı kule tipi kullanıyorum geçiçi olarak ID-Cooling. 1 aya kadar sıvı soğutma alacağım. Isıdan dolayı güçmü kesiyor sizce 80a sabitliyor anladığım kadarıyla. Anakart A620M h ondan da olabilir mi? Bu arada Valorant'ta test ettim 5.2GHz Turbo frekans gayet iyi çalışıyor FPS de yüksek.
Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
İşlemci ısıdan dolayı güç kesmiyor çünkü henüz o ısılarda bile değil. Anakartının VRM sınırlaması ya da VRM ısınmasından dolayı güç kesmesi gibi duruyor. Chipset güncel mi? Kasa modeli ne?
İşlemci ısıdan dolayı güç kesmiyor çünkü henüz o ısılarda bile değil. Anakartının VRM sınırlaması ya da VRM ısınmasından dolayı güç kesmesi gibi duruyor. Chipset güncel mi? Kasa modeli ne?
Neyse Valorant'ta kısıtlamıyor benim için önemli olan o. 65-70W çekiyor Valorant'ta. Anakartı değişssem mi gerek yok gibi geliyor. Çünkü zaten Valorant falan oynuyorum değişssemde performansım artmayacak Valorant'ta. Sıvı soğutma çektiğimde sıkıntı kalmayacak.
BIOS güncel.
sawyerford
Üstün
Chipset sürücüsünü de indirdiyseniz AMD sitesinden bir sorun yok yazılımsal olarak.
Boost hızı bazı çekirdeklerle sınırlıdır all Core Boost o testte gördüğün.
Neyse bir sıkıntı yok o zaman. Sıvı soğutma çeker yoluma bakarım.
Chipset sürücüsünü de indirdiyseniz AMD sitesinden bir sorun yok yazılımsal olarak.
Bir şey indirmedim o ne.
Neyse bir sıkıntı yok o zaman. Sıvı soğutma çeker yoluma bakarım.
Bir şey indirmedim o ne.
Hallettim hocam yonga software indirip kurdum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-