MehmeTD Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 43 Beğeniler 5 12 Eylül 2025 #1 Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2025
Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı?
Çözüm 2 2 20424 12 Eylül 2025 MehmeTD dedi: Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapatılmalı ve AMD cleanup ile sürücüsü kaldırılmalı.
MehmeTD dedi: Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapatılmalı ve AMD cleanup ile sürücüsü kaldırılmalı.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 12 Eylül 2025 #2 Ben kapatılmasını öneririm. Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 12 Eylül 2025 #3 MehmeTD dedi: Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapatılmalı ve AMD cleanup ile sürücüsü kaldırılmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
MehmeTD dedi: Merhaba. Yeni topladığım bilgisayarda kurulum yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartı sürücümün yanında Radeon Graphics sürcüsü gördüm. Oyunlarda sorun çıkartır mı kapatılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kapatılmalı ve AMD cleanup ile sürücüsü kaldırılmalı.
KS KS MehmeTD Başarılı Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 43 Beğeniler 5 12 Eylül 2025 #4 Recep Baltaş dedi: Ben kapatılmasını öneririm. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG B850-F Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ben kapatılmasını öneririm. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG B850-F
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 12 Eylül 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Ben kapatılmasını öneririm. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kapatılması performansa etkisi varsa bende kapatayım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ben kapatılmasını öneririm. Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kapatılması performansa etkisi varsa bende kapatayım.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 12 Eylül 2025 #6 Artı 0 Eksi