Bütçe
8500

dhizek

Başarılı
Güncel anakartım Pro A620M-E'dir. Minimum 3 adet M.2 slotu olan anakart arıyorum. Mümkünse Amazon'dan olsun, çünkü peşin fiyatına taksit yapılıyor. Aklımdaki anakart Gigabyte B850 Eagle Wi-Fi 6E AMD AM5 ATX.

Şu anki sistemim bu şekildedir:
  • AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • G.Skill DDR5 6000MHz.
  • Zotac 4070 Super.
  • Rampage compact kasa.

Güncel anakartım Pro A620M-E'dir. Minimum 3 adet M.2 slotu olan anakart arıyorum. Mümkünse Amazon'dan olsun, çünkü peşin fiyatına taksit yapılıyor. Aklımdaki anakart Gigabyte B850 Eagle Wi-Fi 6E AMD AM5 ATX.

• AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • G.Skill DDR5 6000MHz.
  • Zotac 4070 Super.
  • Rampage compact kasa.

@20424 müsait olunca bu konuya da bakabilir misiniz?

Son düzenleme:

• AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • G.Skill DDR5 6000MHz.
  • Zotac 4070 Super.
  • Rampage compact kasa.
Alınır bir model. Eksi yönü VRM'leri diğer modellere göre daha sıcak çalışıyor.

Amazon için bütçe 400TL daha çıkarsa şunu da değerlendirebilirsiniz: https://www.akakce.com/anakart/en-u...ax-v2-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1087052988.html

Alınır bir model. Eksi yönü VRM'leri diğer modellere göre daha sıcak çalışıyor.

Amazon için bütçe 400TL daha çıkarsa şunu da değerlendirebilirsiniz: https://www.akakce.com/anakart/en-u...ax-v2-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1087052988.html

Stokta 1 adet kalmış ve ebrarbilgisayar diye bir yer satıyor açıkçası güven vermedi. 2. el ya da teşhir ürün riski var. Acaba başka model var mı Amazon satıcılı da olabilir ya da bilindik satıcılar.

Stokta 1 adet kalmış ve ebrarbilgisayar diye bir yer satıyor açıkçası güven vermedi. 2. el ya da teşhir ürün riski var. Acaba başka model var mı Amazon satıcılı da olabilir ya da bilindik satıcılar.
Çok bir alternatifiniz yok açıkçası.
Ya B850 Eagle Wi-Fi 6E ya da şu; https://www.akakce.com/anakart/en-u...n-W1JE_ErH0DMaJV33dXao_9Gcv4NmCxoCAdsQAvD_BwE

Ayrıca ilk önerdiğim modelde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Amazon üzerinden almış olucaksınız zaten.

EbrarBilgisayar güvenilir bir satıcı. Ayrıca Amazon üzerinden aldığınız için bir sorun olmaz.

Güncel anakartım Pro A620M-E'dir. Minimum 3 adet M.2 slotu olan anakart arıyorum. Mümkünse Amazon'dan olsun, çünkü peşin fiyatına taksit yapılıyor. Aklımdaki anakart Gigabyte B850 eagle Wi-Fi 6E AMD AM5 ATX.

• AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • G.Skill DDR5 6000MHz.
  • Zotac 4070 Super.
  • Rampage compact kasa.

@20424 müsait olunca bu konuya da bakabilir misiniz?
Alınır o kart, fiyatı iyi. M.2 slotlarını dolduracaksanız @LH44'ün paylaştığı kartı da alabilirsiniz, soğutmaları var.