Tercih ve bütçe meselesi.
Yeni ürün olarak şu vardı;
Ekran kartını korumak için donanım öznelinde güvenlik sağlayan teknolojisi var.
Üstat bu aşırı pahalıymış. Bütçem yok o kadar.

850W yerine 1000 alırsın, fiyat politikası nedeni ile, 100W yükseltme gereksiz. 1000W ileriye dönük olur, sonra 850W modeli de değiştirme gereği duymazsın, arıza yanma durumları hariç tabii.

Bende 750W var yani 1000W alayım mı? Onu demek istedim. Yükselteyim mi yoksa 850 1000W gereksiz mi?

Tercih ve bütçe meselesi.
Yeni ürün olarak şu vardı;
Ekran kartını korumak için donanım öznelinde güvenlik sağlayan teknolojisi var.

Bu model niye bu kadar pahalı ki? Bu kadar paraya biraz daha üst seviye komponentler görmek gerekir sanırım. DC tarafta kullanılan kapasitörler ve yarı iletkenler bu seviye için düşük kalmıs gibi.

Şu an için gereksiz. Elinizdeki PSU da kaliteli. İleride ekran kartı yükselteceğiniz zaman, kartın gücüne göre bakılabilir.

Bu model niye bu kadar pahalı ki? Bu kadar paraya biraz daha üst seviye komponentler görmek gerekir sanırım. DC tarafta kullanılan kapasitörler ve yarı iletkenler bu seviye için düşük kalmıs gibi.

Şu an için gereksiz. Elinizdeki PSU da kaliteli. İleride ekran kartı yükselteceğiniz zaman, kartın gücüne göre bakılabilir.

Tamam sağ ol üstadım. Ben kendi PSU'mu kardeşime vermeyi düşünüyorum. Bu yukarıdaki ürünlerden sessiz, stabil hangisini alayım peki 6K bütçede?

@Shog, yukarıda önerilmemiş ama Sharkoon Rebel P20 850W ve 1000W modellerine bakılabilir.

Daha iyisi olsun derseniz;

Ya da,

Ek olarak, önerilenler içinde de MSI A-GL, Cratos ATX 3.1 ve Enermax Revolution III pek de sessiz modeller değil.

Son düzenleme:
Hatırladığım kadarıyla ekran kartına güç veren pinlerdeki amper değişimleri gözlemleyen donanım eklentisi vardı, amper dengesizliğinde sistemi kapatıyordu vs.
Bir de marka ve sınıflandırma muhabbeti mâlum.