Detaylar
Kim cevapladı?Bütçen 60.000₺ ise benim yeni aldığım PG27UCDM çok iyi. Dp 2.4 uyumlu al. Samsung'u çok kötülüyorlar sebebini çok araştırmadım.
Glossy panel ise ekranı temizlerken biraz dikkat etmek gerekiyor ama.
Bir de 32 yerine 27 inch tercih ettim ben. 32 hem gereksiz büyük hem de piksel yoğunluğu düşüyor.
Bir de 32 yerine 27 inch tercih ettim ben. 32 hem gereksiz büyük hem de piksel yoğunluğu düşüyor.
Bende asus almak istiyorum arkadaş korkuttu açıkçası.Bütçen 60.000₺ ise benim yeni aldığım PG27UCDM çok iyi. Dp 2.4 uyumlu al. Samsung'u çok kötülüyorlar sebebini çok araştırmadım.
Son düzenleme:
Bütçen 60.000₺ ise benim yeni aldığım PG27UCDM çok iyi. Dp 2.4 uyumlu al. Samsung'u çok kötülüyorlar sebebini çok araştırmadım.
Düzeltme: DP 2.1 olacak.
Sırf OLED diye 60 bin lira vermek pek mantıklı değil diye düşünüyorum. Elinizdeki 5070 Ti kartı 35-40K civarına satsanız 100K bütçeniz oluyor. 65-70K ile RTX 5080 alıp kalan 30K ile monitör alırdım şahsen ben.