R7 9800X3D & RTX 5080 sisteme güç kaynağı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan casper04
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
@X99'un dediği gibi her parçanın overpriced (aşırı pahalı) en iyisi olmasına gerek yok.

Ancak Hepsiburada takıntınız bende de var. Ben de hep oradan alıyorum.

Şu iki model de sizi üzmez asla. Üst tier zaten her açıdan.

ASUS ROG-STRIX-1200G AURA 80+ GOLD 1200W MODÜLER ATX 3.0 UYUMLU PCI-E 5.0 10 YIL GARANTİ

ASUS TUF GAMING-1200G 80+ GOLD 1200W MODÜLER ATX 3.1 UYUMLU 10 YIL GARANTİ

Almışken ROG alıp geçin.

Bir de neden 9 taksit bitiyor 16'sından sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kampanya o zamana kadar. İndirimler öyle hocam. Bir de şu ürün var MSI'ın ama 10 sene garanti beni ASUS'a itiyor.

MSI MSI PSU MAG A1200PLS PCI-E5 1200W 80+ Platinium ATX 3.1 PCI-e 5.1 12V-2x6 Power Supply

Şu ürün 16.700 TL.

Bir de farklı bir yerde bu fiyatlar hayatta verilmez bunlara aşırı pahalı demiş birisi 2 ASUS ve 1 MSI ürünleri attım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Listedeki enermax, High Power, ROG, TUF, bunlar alınabilir sorun olmaz. FSP vita da alınır, 1st Player güzeldir direkt üst sınıftır, alınmayacak ürünler değil, Yusuf'un önerdikleri zaten sağlam, incelemeden ürün önermez, ROG serisi modernize olarak 1 tık geri kaldı o yüzden önermemiş olabilir. Ufak detaylara çok takılmayın. Ürünleri liste satış fiyatından almayın, indirime girmiş olan 1000W Gold gibi tam modüler bir ürünü alabilirsin.

Anladım ama dediğim gibi 1200W altına düşmeyi düşünmüyorum ne olur ne olmaz hocam. Yarın öbür gün update etmek isterim fazla olsun eksik olmasın. Aslında ROG ve MSI’a yakınım ama kesin şunu al derseniz daha gönül rahatlığıyla alırım. Sadece Hepsiburada’dan almak isteyince de seçenekler kısıtlı oluyor malum.

MSI'ın tepe serisi MEG'dir. Gereksiz pahalı. 1000G ROG Aura iyidir. Hiç düşünmeden alın henen şu an. Düşünecek bir şey yok.
1200W altına düşmeyi düşünmüyorum hocam. Ne öneriyorsunuz bu durumda?

Bu kesinlikle üzmez. Şu an hemen alıp geçin. Kafanız rahatlasın.

ASUS ROG-STRIX-1200G Aura 80+ Gold 1200W MODÜLER ATX 3.0 UYUMLU PCI-e 5.0 10 YIL GARANTİ

ASUS ROG STRIX güzel ama 15k verilmez, FSP Hydro'ya da 1st Player alın, ASUS indirimle 11 bin TL'ye falan satıldı. 1st Player ASUS'tan iyidir haberin olsun.
Bir de sistemi MSI ağırlıklı toplamışsın, Tomahawk serisi anakart biraz üzer, BIOS'u ASUS kadar stabil değil.

Bu kesinlikle üzmez. Şu an hemen alıp geçin. Kafanız rahatlasın.

ASUS ROG-STRIX-1200G Aura 80+ Gold 1200W MODÜLER ATX 3.0 UYUMLU PCI-e 5.0 10 YIL GARANTİ
Bu arada ses yapıyormuş şikayetleri var ben enermax revolution III 850W 80+ Gold’u ses şikayetleri var diye sattım yani böyle sıkıntıları var mıdır ki Asus’un?

CORSAIR RMe Serisi RM1200e 1200 Watt 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Şunu önerdiler bu nasıldır mesela?​

Alınmaz. NZXT 1200 Gold (2024) daha iyi. Corsair alacaksan HX1500i alıp geçin. 1200 rme içinde kullanılan bileşenler üst seviye değil, ASUS'ta üst seviye değil ama Corsair yerine alınır.

Alınmaz. NZXT 1200 Gold (2024) daha iyi. Corsair alacaksan HX1500i alıp geçin. 1200 rme içinde kullanılan bileşenler üst seviye değil, ASUS'ta üst seviye değil ama Corsair yerine alınır.
Asus’un ses yapmasından çekiniyorum dediğim gibi. Ben Enermax’ı ses yaptığı için sattım. Aldığım güç kaynağı ses yapmasın ve oldu ki 5080’den 6080,6080 super,6090 a geçtim diyelim ki bir daha PSU almak istemiyorum. Bileşenleri kaliteli olsun, uzun ömürlü, sağlam olsun, ses de yapmasın, 1200W’dan aşağı olmasın ve hepsiburada’da satılsın bunu istiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…