@casper04, SAMA1200P ve DF II 1200 kapasitör olarak %100 Nippon-Chemicon, Unicon, Rubycon vesair markalara sahip zaten. Fakat çıkış tarafından sebep ripple değerleri biraz yüksek (sınıfa kıyasla, yoksa gayet makul). Test verilerine göre NZXT C1200 ATX 3.1 aynı seviyedeki marka kapasitörler ile ripple konusunda çok daha başarılı ama bundan hariç istenmeyecek sorunları olan bir model.

Bazen yüksek kalite ve uygulama, istenen sonuçlara sebep olamayabiliyor. SMPS işi biraz alengirli.

Aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın. Bir noktadan sonra iş zaten şansa kalıyor.
Garantilerini sordum. NGDP zaten Türkiye'de geçerli 10 sene ama NZXT 2 sene sonra global garanti geçerli derse NGDP alacağım.

O fiyatın atlında çok daha iyi güç kaynakları var. Lian Li'nin Gold serisi sanıldığı gibi kaliteli değil. Çıkış kapasitörleri 1.500TL'ye satılan MSI MAG A550BNL'de de kullanılıyor. 9.000TL verip böyle bir şey almak mantıksız. Ki elektriksel performansıda öyle çok iyi değil. O civarda tonla seçim var hala.

Daha saymadıklarım var. Lian Li zaten 1st Player'ın modifiyeli halini kullanıyor. Yani benzer kalite, benzer performans ama birisi 9.000TL birisi 7.200TL. Lian Li hala kazık yani.

ROG 1000P kullanan arkadaşım var bir sıkıntı yaşamadı. Fandan dolayı sıkıntı yaşayn kişiler çok yüksek ihtimalle eski seriden bir ünite kullanıyor. ASUS 1.5 yıl önce fanı değiştirdi.
NzxtC1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı öneriyor musunuz? Listede göremedim de. 1ST PlayerNGDP 1200W 80+ Gold ATX 3.1/PCIE 5.1 Japon Kapasitör Full Modüler APFC 10 Yıl Garantili Siyah Güç Kaynağı ile arasında kaldım. 10 sene garanti Türkiye'de geçerliyse NzxtC'ye daha yakınım açıkçası. Sama P1200'e de yakınım da üçünden hangisini önerirsiniz? Sıralayabilir misiniz? NzxtC1200 A+ Tier. 1ST Player NGDP ile SamaP1200 A Tier ama sıralama yaparsanız bakayım. Bu arada MSI MAG A1200PLS’ye de bakmıştım da sonrasında MEG AI1300P’yi gördüm ve aralarında 1300 TL fark var. Sizin önerdiğiniz bir PSU’yu almayı düşünüyorum direk olarak. Kaliteli olsun, uzun süre kafa ağrıtmasın, garantisi sağlam olsun yeterli yani.

Son düzenleme: