Hepsiburada'da Cooler Master MasterLiquid Atmos II 360 ARGB Pixel Led Göstergeli Sıvı Soğutma Kiti (Intel1700/AM5 destekli) (MLX-D36M-A25SZ-P1) Şu ürünü satan BETA PLUS TEKNOLOJİ satıcısına sordum. 6 sene Türkiye Cooler Master garantili dedi. Bu hoşuma gitti. Çünkü bazı ürünlerde 6 sene garanti oluyor da yurtdışında oluyor. Açıkçası Cooler Master MasterLiquid Atmos II 360 ARGB Pixel Led ile Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB AURA SYNC RGB 120MM*3 ADRESLENEBİLİR RGB FAN CPU SIVI SOĞUTUCUSU 6 YIL GARANTİ arasında kaldım onun ürün linkini de aşağıya bıraktım. İkisinden hangini önerirsiniz? Birde Ekranlı olan ROG STRIX LC III 360 LCD var onun fiyatı ise 14220 TL ve Lian Li ekran taktıracağım için açıkçası biraz gereksiz buldum. Bu arada bu ekranlılarda Asus yazılımını yüklemek şart mı? Bazı sorunlar gördüm Asus yazılımı ile alakalı çünkü. Böyle bir durum varsa sorun çıkarıyorsa ekranlıyı direk aklımdan çıkaracağım. MSI Mystic Light üzerinden kontrol ediveririm renkleri.
Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB AURA SYNC RGB 120MM*3 ADRESLENEBİLİR RGB FAN CPU SIVI SOĞUTUCUSU 6 YIL GARANTİ
İyi bir soğutucu almak istiyorsan Atmos II alacaksın. Eğer ben Asetek firmasına güvenirim diyorsan ASUS al, ama hiç önermem. ASUS'un ömrü 50.000 saat, Atmos II'nin ise 210.000 saat. Karar senin.
@casper04 Asus armory create diyorsan düşman başına bir program .
İyi bir soğutucu almak istiyorsan Atmos II alacaksın. Eğer ben Asetek firmasına güvenirim diyorsan ASUS al, ama hiç önermem. ASUS'un ömrü 50.000 saat, Atmos II'nin ise 210.000 saat. Karar senin.
@casper04 Asus armory create diyorsan düşman başına bir program .
Aynen Armory Crate demiştim hocam Açıkçası bildiğim firma değil o yüzden Asetek firmasını tanımıyorum ama pompa ürettiklerini duydum araştırınca. Ömrü hangisinin fazlaysa, hangisi sağlamsa, uzun ömürlüyse, sıkıntı, problem çıkarmayacaksa onu tercih ederim. Bu durumda siz Cooler Master öneriyorsunuz sanırım.
Aynen Armory Crate demiştim hocam Açıkçası bildiğim firma değil o yüzden Asetek firmasını tanımıyorum ama pompa ürettiklerini duydum araştırınca. Ömrü hangisinin fazlaysa, hangisi sağlamsa, uzun ömürlüyse, sıkıntı, problem çıkarmayacaksa onu tercih ederim. Bu durumda siz Cooler Master öneriyorsunuz sanırım.