drweb

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar sistemimin eksikleri var ama alınan parçaları aşağıda belirtiyorum. Bu sistem için bu güç kaynağı yeterli mi? Rampage iyi bir marka mı? Beyaz sistem topladığım için beyaz olmasına dikkat ediyorum.

Sistemim:
  • MSI Project Zero B650m
  • Sapphire RX 9070 XT
  • AMD Ryzen 7 9800X3D
  • Samsung 990 Pro 2 TB
  • XPG 2x24 GB RAM

Merhaba arkadaşlar sistemimin eksikleri var ama alınan parçaları aşağıda belirtiyorum. Bu sistem için bu güç kaynağı yeterli mi? Rampage iyi bir marka mı? Beyaz sistem topladığım için beyaz olmasına dikkat ediyorum.

Sistemim:
  • MSI project Zero B650M.
  • Sapphire RX 9070 XT.
  • AMD Ryzen 7 9800X3D.
  • Samsung 990 Pro 2 TB.
  • XPG 2x24 GB RAM.

Rampage genel olarak iyi bir marka değil öyle bir sistemde bence tercih edilmemesi gerekir.
Dediğiniz PSU'dan daha uyguna daha iyi şu modeli öneriyorlardı. Daha uygun fiyata daha iyisi varsa PSU konusunda daha yetkin arkadaşlar benim önerime ekleme yaparlar.

Yazdığınız modelin platformu fena değil ancak aynı platformu kullanan diğer arkadaşlarına göre bileşen kalitesi biraz sınıfta kalıyor. Ona gelene kadar bir kamyon PSU var piyasada.
Bu arada yanlış bilgilendirme yapmışım yukarıda. Ben bunu SAMA üretimi Forza sandım. Yeni PCI-e 3.0 olan versiyonmuş. Bunun altyapısı belli değil ancak muhtemelen Suntek üretmiştir. Suntek ise tehlikeli olabilir dikkatli kullanmak lazım.

RAGE P15 modeli de Shenzen Suntek tarafından üretilmiş bir PSU. Kendini kanıtlamayı bırak, kanıtlamaya çalışan adam yok şirkette. Ona göre alın bu PSU'yu.

Son düzenleme:
Bu arada yanlış bilgilendirme yapmışım yukarıda. Ben bunu SAMA üretimi Forza sandım. Yeni PCI-e 3.0 olan versiyonmuş. Bunun altyapısı belli değil ancak muhtemelen Suntek üretmiştir. Suntek ise tehlikeli olabilir dikkatli kullanmak lazım.

Altyapısının hangisi olduğunu nasıl anlarız?