R7 9800X3D silikon kalitesini öğrenmek için test önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SalimBdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    9800x3d silikon
Tamamdir, FCLK'da test ettigi icin 2000 alsan daha iyi daha once bakmadiysan.

Bakariz tabi dayim. Ayip ettin, sahi ne oldu dayi senin olaylar? Gitti mi cop 9800X3D'ler?
O çöpleri iade edeli çok oluyor şimdi magicten aldım bakalım bu nasıl çıkıcak dfs den 3 işlemci aldım üçüde pert çıktı

Stabil olduguna eminsen FCLK'nin o yuzden dedim. Maksat kafa karistirmasin.
Once silikon ogrenelim o sonra ki asama .

Stabil olduguna eminsen FCLK'nin o yuzden dedim. Maksat kafa karistirmasin.

Valla DFS beni 9700X'te gayet memnun etti. 6400 26, 6200 24 2233 FCLK takiliyoruz.

Ben ramleri extreme ayardan dusurcem ya suan cl28-36-36-36 m die.

Ben ramleri extreme ayardan dusurcem ya suan cl28-36-36-36 m die.
M-Die ugrastirir valla, yine umarim iyi silikon gelir. FCLK ile alakali dedigine baktim daha gelmemis eline ama 2200 sorunsuz acacak diye bir sey yok maalesef. O yuzden ilk bence FCLK > IMC > CCD gitsen daha iyi olur. Cunku UCLK arttikca CO stabilitesi kaybolabilir. 6200 vs. deneyecegin icin onceden soyluyorum.

Hele bir gelsin deneyelim. Önce silikondan emin olalım gerisi önemli değil. M die şu an 1.50v da ciddi anlamda suyunu sıktık 7500F'de sorun yoksa onda olacağını pek sanmam çok düşük ihtimal. Hatta yeni serinin bellek kontorlcüsü daha iyi diye biliyorum.

pazar günü sınava gireceğim duruma göre testler pazartesiye de aksayabilir. ben sana etiket ile yazarım burdan @shiiw

Tamamdir, evet iyilestirme var tabi ama her turlu emin olamiyoruz. Istersen once 7500F'te actigin profili test edersin, ona gore uzerine ekleye ekleye gideriz. Problem olmaz, basarilar sinavinda bu arada.

Tamamdir, evet iyilestirme var tabi ama her turlu emin olamiyoruz. Istersen once 7500F'te actigin profili test edersin, ona gore uzerine ekleye ekleye gideriz. Problem olmaz, basarilar sinavinda bu arada.
Teşekkür ederim kardeşim hayirli akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…