M-Die ugrastirir valla, yine umarim iyi silikon gelir. FCLK ile alakali dedigine baktim daha gelmemis eline ama 2200 sorunsuz acacak diye bir sey yok maalesef. O yuzden ilk bence FCLK > IMC > CCD gitsen daha iyi olur. Cunku UCLK arttikca CO stabilitesi kaybolabilir. 6200 vs. deneyecegin icin onceden soyluyorum.
M-die ugrastirir vallahi, yine umarim iyi silikon gelir. FCLK ile alakali dedigine baktim daha gelmemis eline ama 2200 sorunsuz acacak diye bir şey yok maalesef. O yuzden ilk bence FCLK > ımc > ccd gitsen daha iyi olur. Cunku uclk arttikca co stabilitesi kaybolabilir. 6200 vs. deneyecegin icin onceden soyluyorum.
Hele bir gelsin deneyelim. Önce silikondan emin olalım gerisi önemli değil. M die şu an 1.50v da ciddi anlamda suyunu sıktık 7500F'de sorun yoksa onda olacağını pek sanmam çok düşük ihtimal. Hatta yeni serinin bellek kontorlcüsü daha iyi diye biliyorum.
pazar günü sınava gireceğim duruma göre testler pazartesiye de aksayabilir. ben sana etiket ile yazarım burdan @shiiw
Hele bir gelsin deneyelim. Önce silikondan emin olalım gerisi önemli değil. M die şu an 1.50v da ciddi anlamda suyunu sıktık 7500F'de sorun yoksa onda olacağını pek sanmam çok düşük ihtimal. Hatta yeni serinin bellek kontorlcüsü daha iyi diye biliyorum.
pazar günü sınava gireceğim duruma göre testler pazartesiye de aksayabilir. ben sana etiket ile yazarım burdan @shiiw
Tamamdir, evet iyilestirme var tabi ama her turlu emin olamiyoruz. Istersen once 7500F'te actigin profili test edersin, ona gore uzerine ekleye ekleye gideriz. Problem olmaz, basarilar sinavinda bu arada.
Tamamdir, evet iyilestirme var tabi ama her turlu emin olamiyoruz. Istersen once 7500F'te actigin profili test edersin, ona gore uzerine ekleye ekleye gideriz. Problem olmaz, basarilar sinavinda bu arada.