S shiiw 78 Başarılı Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 858 Çözümler 1 Beğeniler 553 Bugün 16:55 #21 SalimBdk dedi: Geldi. Dün aldik bugün magic satici ayni fiyata düşmüş bir aydir 24 bindi ben alinca fiyat düşürdüler insaAllah bu iyi çıkar. Genişletmek için tıkla... Hadi bakalim. Gazan mubarek olsun. Genelde aldigim islemcilerde uzeri tertemiz olanlar uzmedi beni hic. Tabi belli olmaz, unicorn cikar belki.
SalimBdk dedi: Geldi. Dün aldik bugün magic satici ayni fiyata düşmüş bir aydir 24 bindi ben alinca fiyat düşürdüler insaAllah bu iyi çıkar. Genişletmek için tıkla... Hadi bakalim. Gazan mubarek olsun. Genelde aldigim islemcilerde uzeri tertemiz olanlar uzmedi beni hic. Tabi belli olmaz, unicorn cikar belki.
KS KS S SalimBdk 107 Üstün Katılım 17 Haziran 2026 Mesajlar 963 Beğeniler 604 Bugün 17:01 #22 shiiw dedi: Hadi bakalim. Gazan mubarek olsun. Genelde aldigim islemcilerde uzeri tertemiz olanlar uzmedi beni hic. Tabi belli olmaz, unicorn cikar belki. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz elbet
shiiw dedi: Hadi bakalim. Gazan mubarek olsun. Genelde aldigim islemcilerde uzeri tertemiz olanlar uzmedi beni hic. Tabi belli olmaz, unicorn cikar belki. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz elbet