re1n 8

Uzman
Sistem:
  • MSI MAG Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası
  • PSU: Enermax Revolution ERT1350EWT 1350 W Gen 5 ATX 3.0
  • Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz
  • Sıvı Soğutucu: MSI MAG Coreliquid A13 360 mm
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 7200 MHz DDR5 CL34 CMH32GX5M2X7200C34
  • M.2 SSD: Samsung 9100 Pro MZ-VAP1T0BW PCI Express 5.0

4070 ekran kartım var ve buna uygun bir sistem kurmayı planlıyorum. Herhangi bir önerisi olan, uyumsuz parça fark eden ya da aynı fiyata daha iyi bir alternatif bilen varsa, yorumlarını duymak isterim.

RAM’leri 6400 MHz hızında 1:1 oranında çalıştırmayı planlıyorum. Sıvı soğutma konusunda pek bilgim yok; bu konuda daha iyi bir öneriniz olursa çok memnun olurum. Kasa ölçülerine göre seçtiğim parçaların uyumlu olduğunu düşünüyorum, ancak aksi bir durum varsa önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivi sogutma o fiyata rezalet bunu alin.
Onun haricinde RAM'leri 7200 MHz almanizi onermem 6400MHz ve ustu cok stabil calismiyor AM5 sistemlerde, ki 6400mhz de calistiracaksaniz da 7200 mhz almanin cok da bir mantigi yok. Ram olarak da bu alinabilir ama tercih meselesi, ayni performansi bu ramler yari fiyatina veriyor. Onun haricinde iyi duruyor

ha belki kasayi da bunu alabilirsiniz. Bu kasayi genellikle msi bilesenler tercih ettiginiz icin onerdim benzer fiyata bu da alinabilir

MSI MAG-Forge-320r-airflow-ARGB-4-fanli-ATX-oyuncu-kasasi

PSU:
Enermax-revolution-eRT1350EVET-1350-W-gen-5-ATX-3-0

Anakart:
MSI-X870-gaming-Plus-Wi-Fi-AMD-AM5-DDR5-
İşlemci:
AMD-Ryzen-7-9800X3D-sekiz-cekirdek-4-7-GHz

Sıvı soğutucu:
MSI MAG-CoreLiquid-A13-360-mm
RAM:
Corsair-Vengeance-RGB-32-GB-2x16-7200-MHz-DDR5-CL34-CMH32GX5M2x7200C34-
M.2 SSD:
Samsung-9100-PRO-MZ-VAP1T0BW-PCI-Express-5-0-1

4070 ekran kartım var ve buna uygun bir sistem kurmayı planlıyorum. Herhangi bir önerisi olan, uyumsuz parça fark eden ya da aynı fiyata daha iyi bir alternatif bilen varsa, yorumlarını duymak isterim.
RAM'leri 6400 MHz hızında 1:1 oranında çalıştırmayı planlıyorum. Sıvı soğutma konusunda pek bilgim yok, bu konuda daha iyi bir öneriniz olursa çok memnun olurum. Kasa ölçülerine göre seçtiğim parçaların uyumlu olduğunu düşünüyorum; ancak aksi bir durum varsa, önerilere açığım.

Sıvı soğutucu olarak bunu tercih edebilirsiniz.

Alacağınız kasaya sığarsa bu en iyisi olur.

Sivi sogutma o fiyata rezalet bunu alin.
Onun haricinde RAM'leri 7200 MHz almanizi onermem 6400MHz ve ustu cok stabil calismiyor AM5 sistemlerde, ki 6400mhz de calistiracaksaniz da 7200 mhz almanin cok da bir mantigi yok. Ram olarak da bu alinabilir ama tercih meselesi, ayni performansi bu ramler yari fiyatina veriyor. Onun haricinde iyi duruyor

ha belki kasayi da bunu alabilirsiniz. Bu kasayi genellikle msi bilesenler tercih ettiginiz icin onerdim benzer fiyata bu da alinabilir
Kasa için 3500 fiyatı aşmayı çok planlamıyorum. Bu kasayı tercih edebilirim. kararsızım. Ram konusunda attığınız ramler ile benim tercih ettiğim aynı yongaları kullanıyor. Corsair soğutucu ile gelmesini istediğim için bunu tercih ettim.
Sıvı soğutucu önerisi için teşekkür ederim. Ben de MSI olanın çok iyi olduğunu duymadım. O konuda sizin önerinizi dikkate alacağım.

İki kişi de Arctic Liquid önerdi. Bu marka iyi midir diyorsunuz?

Son düzenleme:
Kasa için 3500 fiyatı aşmayı çok planlamıyorum. Bu kasayı tercih edebilirim. kararsızım. Ram konusunda attığınız ramler ile benim tercih ettiğim aynı yongaları kullanıyor. Corsair soğutucu ile gelmesini istediğim için bunu tercih ettim.
Sıvı soğutucu önerisi için teşekkür ederim. Ben de MSI olanın çok iyi olduğunu duymadım. O konuda sizin önerinizi dikkate alacağım.

İki kişi de Arctic Liquid önerdi. Bu marka iyi midir diyorsunuz?
En iyi sıvı soğutucu ödülü var.