KS KS cedricx Üyecik Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 2 Bugün 21:33 #41 Ayhan Dönmez dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Ekstra bir test yapmama gerek var mı shiiw hocamın attığı vt3 olayını
Ayhan Dönmez dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Ekstra bir test yapmama gerek var mı shiiw hocamın attığı vt3 olayını
A Ayhan Dönmez 50 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.547 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 19.950 Bugün 21:37 #42 cedricx dedi: Ekstra bir test yapmama gerek var mı shiiw hocamın attığı vt3 olayını Genişletmek için tıkla... PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin.
cedricx dedi: Ekstra bir test yapmama gerek var mı shiiw hocamın attığı vt3 olayını Genişletmek için tıkla... PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin.
KS KS cedricx Üyecik Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 2 Bugün 21:42 #43 Ayhan Dönmez dedi: PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin. Genişletmek için tıkla... Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok ne diyorsanız ?
Ayhan Dönmez dedi: PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin. Genişletmek için tıkla... Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok ne diyorsanız ?
A Ayhan Dönmez 50 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.547 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 19.950 Bugün 21:45 #44 cedricx dedi: Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok ne diyorsanız ? Genişletmek için tıkla... Katkısı olur stabil edersen VT3.
cedricx dedi: Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok ne diyorsanız ? Genişletmek için tıkla... Katkısı olur stabil edersen VT3.
KS KS cedricx Üyecik Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 2 37 dakika önce #45 Ayhan Dönmez dedi: Katkısı olur stabil edersen VT3. Genişletmek için tıkla... Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye Genişletmek için tıkla... 1 tane daha aynı ramden alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam ?
Ayhan Dönmez dedi: Katkısı olur stabil edersen VT3. Genişletmek için tıkla... Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye Genişletmek için tıkla... 1 tane daha aynı ramden alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam ?
A Ayhan Dönmez 50 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.547 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 19.950 24 dakika önce #46 cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye 1 tane daha aynı ramden alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam ? Genişletmek için tıkla... Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok...
cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye 1 tane daha aynı ramden alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam ? Genişletmek için tıkla... Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok...