KS KS cedricx Gelişen Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 3 27 Ağustos 2026 #41 Ayhan Dönmez dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Ekstra bir test yapmama gerek var mı, Shiiw hocamın attığı VT3 olayını? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2026
Ayhan Dönmez dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Ekstra bir test yapmama gerek var mı, Shiiw hocamın attığı VT3 olayını?
A Ayhan Dönmez Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.726 Makaleler 1 Çözümler 85 Beğeniler 20.236 27 Ağustos 2026 #42 cedricx dedi: Ekstra bir test yapmama gerek var mı, Shiiw hocamın attığı VT3 olayını? Genişletmek için tıkla... PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin.
cedricx dedi: Ekstra bir test yapmama gerek var mı, Shiiw hocamın attığı VT3 olayını? Genişletmek için tıkla... PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin.
KS KS cedricx Gelişen Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 3 27 Ağustos 2026 #43 Ayhan Dönmez dedi: PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin. Genişletmek için tıkla... Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam, bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok, ne diyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2026
Ayhan Dönmez dedi: PBO +200/-30 vs. deneyeceğim dersen gerek var. Hata aldıkça -5 düşüreceksin, -20'ye kadar denersin. Genişletmek için tıkla... Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam, bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok, ne diyorsunuz?
A Ayhan Dönmez Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.726 Makaleler 1 Çözümler 85 Beğeniler 20.236 27 Ağustos 2026 #44 cedricx dedi: Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam, bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok, ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katkısı olur stabil edersen VT3.
cedricx dedi: Yani bana ekstra bir katkısı yoksa hocam, bu yaptığım performans ayarı yeterli ise verim almam için gerek yok, ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katkısı olur stabil edersen VT3.
KS KS cedricx Gelişen Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 3 27 Ağustos 2026 #45 Ayhan Dönmez dedi: Katkısı olur stabil edersen VT3. Genişletmek için tıkla... Bu ayar yeterlidir bence, ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş mudur diye. cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye Genişletmek için tıkla... 1 tane daha aynı RAM'den alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2026
Ayhan Dönmez dedi: Katkısı olur stabil edersen VT3. Genişletmek için tıkla... Bu ayar yeterlidir bence, ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş mudur diye. cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş müdür diye Genişletmek için tıkla... 1 tane daha aynı RAM'den alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam?
A Ayhan Dönmez Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.726 Makaleler 1 Çözümler 85 Beğeniler 20.236 27 Ağustos 2026 #46 cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence, ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş mudur diye. 1 tane daha aynı RAM'den alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok...
cedricx dedi: Bu ayar yeterlidir bence, ya oyunda bir deneyeceğim şimdi etkisi olmuş mudur diye. 1 tane daha aynı RAM'den alıp 64 yapmak bana katkısı olur mu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok...
KS KS cedricx Gelişen Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 3 28 Ağustos 2026 #47 Ayhan Dönmez dedi: Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok... Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda denedim de FPS'de düşüş görüyorum, neden oldu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2026
Ayhan Dönmez dedi: Şu an için aksiyon aramaya bence gerek yok... Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda denedim de FPS'de düşüş görüyorum, neden oldu acaba?
A Ayhan Dönmez Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.726 Makaleler 1 Çözümler 85 Beğeniler 20.236 28 Ağustos 2026 #48 cedricx dedi: Hocam oyunda denedim de FPS'de düşüş görüyorum, neden oldu acaba? Genişletmek için tıkla... FCLK'dan dolayı olabilir, 2000 dene geri istersen.
cedricx dedi: Hocam oyunda denedim de FPS'de düşüş görüyorum, neden oldu acaba? Genişletmek için tıkla... FCLK'dan dolayı olabilir, 2000 dene geri istersen.
KS KS cedricx Gelişen Katılım 27 Ağustos 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 3 28 Ağustos 2026 #49 Ayhan Dönmez dedi: FCLK'den dolayı olabilir, 2000 dene geri istersen. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2026
Ayhan Dönmez dedi: FCLK'den dolayı olabilir, 2000 dene geri istersen. Genişletmek için tıkla... Deniyorum.
A Ayhan Dönmez Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.726 Makaleler 1 Çözümler 85 Beğeniler 20.236 28 Ağustos 2026 #50 cedricx dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Fayda etmezse voltajı 1.4 dene. DRAM Voltage, VDDQ ve CPU VDDIO. AI Tweaker alt kısımda bunlar.
cedricx dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Fayda etmezse voltajı 1.4 dene. DRAM Voltage, VDDQ ve CPU VDDIO. AI Tweaker alt kısımda bunlar.