Stok açılmış ancak henüz stok girilmemiş, bulabildiğim siteler bunlar arkadaşlar.
www.incehesap.com
www.sinerji.gen.tr
www.tebilon.com
www.novabilgisayar.com
www.gaming.gen.tr
Benim gibi sistemin her parçasını toplamış ancak işlemciyi bekleyenler için bir takip konusu.
Artı olarak ilk açılan partinin sonraki gelecek partilere göre MSRP fiyatından yani daha ucuza satıldığını Videoyun YT kanalından duymuştum.
Takipte kalıp güncel tutalım konuyu.
İyi akşamlar ♥
Ekleme: Yeni konu açmak yerine buraya isteyenler için bios pbo ve overclock ile ilgili bulabildiğim en detaylı videoyu bırakıyorum. Fırından yeni çıkmış sıcağı sıcağına
AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Box İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 Ghz 8 Çekirdek 96MB AM5 4nm İşlemci
AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 Ghz 8 Çekirdek 96MB AM5 4nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD RYZEN 7 9800X3D Soket AM5 64MB 5nm işlemci Uygun Fiyatları ile Tebilonda
AMD Marka AMD RYZEN 7 9800X3D Soket AM5 64MB 5nm işlemci Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7-5.2 Ghz, 8 Çekirdek, 104 MB(L2+L3), AM5, 120W İşlemci (CPU Fan YOK)
AMD Ryzen 7 9800X3D, Amd Ryzen 9800X3D, AMD 9800X3D, Ryzen 9800X3D, İŞLEMCİ,fiyatı ve özellikleri
AMD Ryzen 7 9800X3D 5.2GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek AM5 İşlemci
AMD Ryzen 7 masaüstü işlemciler ve AMD Socket AM5 anakartlarla rekabet avantajı kazanın. Oyunu kazandıracak hamleleriniz için hızlı oyun tepkileri ve üst düzey performans.
Benim gibi sistemin her parçasını toplamış ancak işlemciyi bekleyenler için bir takip konusu.
Artı olarak ilk açılan partinin sonraki gelecek partilere göre MSRP fiyatından yani daha ucuza satıldığını Videoyun YT kanalından duymuştum.
Takipte kalıp güncel tutalım konuyu.
İyi akşamlar ♥
Ekleme: Yeni konu açmak yerine buraya isteyenler için bios pbo ve overclock ile ilgili bulabildiğim en detaylı videoyu bırakıyorum. Fırından yeni çıkmış sıcağı sıcağına
Son düzenleme: