İncehesap'da satışa çıktı ama World karta taksit yapmıyorlar.
Eki Görüntüle 96569

Yeni uyandım eğer İncehesap konusunu görmüş olsaydım direkt alırdım. Ama bitmiş ya da kaldırmışlar.

Açıkçası Nova'dan almak için de bir sebebim olmalı. 19 bine falan satsalar belki almayı düşünürüm. Onun dışında müşteri desteğinin nasıl olduğu belirsiz bir siteden pahalıya almak için bir sebep yok şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine fırsat geçsin para için ciğerini sökerler ciğerini.
Bir de hamaset yapıp kendimizi yüceltiyoruz. Deprem olur taksiciler iki katı tarife yapar. Kiralar aşırı pahalı olur. Kızılayın bile çadır sattığı bir dönemden geçtik. En çakal, kolay yoldan para kazanmaya çalışan, arkadan iş çeviren kim varsa bizden çıkıyor. Fetö bizden çıktı, tosuncuk bizden çıktı, Thodex kripto dolandırıcısı bizden çıktı. Milli piyade tüfeği projelerini Amerika'ya satmaya çalışan MKE Kırıkkale Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi yine bizden. Daha niceleri...
Ama sorsan en sıcak kanlı, en barışçıl, en yufka yürekli millet biziz.

Bir de hamaset yapıp kendimizi yüceltiyoruz. Deprem olur taksiciler iki katı tarife yapar. Kiralar aşırı pahalı olur. Kızılayın bile çadır sattığı bir dönemden geçtik. En çakal, kolay yoldan para kazanmaya çalışan, arkadan iş çeviren kim varsa bizden çıkıyor. Fetö bizden çıktı, tosuncuk bizden çıktı, Thodex kripto dolandırıcısı bizden çıktı. Milli piyade tüfeği projelerini Amerika'ya satmaya çalışan MKE Kırıkkale Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi yine bizden. Daha niceleri...
Ama sorsan en sıcak kanlı, en barışçıl, en yufka yürekli millet biziz.
Konunun siyasi boyuta gitmesini istemiyorum ama haklısınız.

İncehesap geri çekti. Sinerji 24000₺'den sundu.

Şimdi baktım.

1730984713236.webp

24500'den koymuş Sinerji.
Bir site 3500 TL daha ucuzdan koyabiliyor. Sonra bakıyor diğer siteler daha yüksekten fiyat koymuş. Sonra geri çekiyor.
Sonra başka bir sitede bakıyor ki talep zaten var üzerine koyabildiği kadar koyup satışa sunuyor.
Saçmalık!
Sinerji'den almayacağım. Aynı fiyatta olsa başka herhangi bir siteden satın alırım ama Sinerji'den almam.
22'ye falan koysa anlaşılır da bu nedir ya.
Bu arada 2-3 bin lira çok da önemli değil. Burada bizi salak yerine koymaları zoruma gidiyor. Ve beni salak yerine koyan firmadan alışveriş yapmam.
Ekleme: Nova Bilgisayar'da sabah stok vardı. 22 binden satılıyordu. Şu an bitmiş.
Nabız yoklayarak satış yapıyorlar. Bana çok tanıdık geldi nabız yoklayarak bir şeyler yapmak :D

İncehesap'tan alabilmiş olan var mı? Kaçırdım mı yoksa satıştan mı çektiler anlayamadım.

Bunu ben de merak ediyorum açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör: