Nova dün 21K'den satıyordu. Şimdi 23K mesajınızı gördüm.
Sayfayı yeniledim 22.260 TL
Sanırım bir şeyler deniyorlar![]()
Yarım saat önce 21.000TL'den koymuşlardı. Tutturabildiklerine göre fiyat yazıyorlar
Nova dün 21K'den satıyordu. Şimdi 23K mesajınızı gördüm.
Sayfayı yeniledim 22.260 TL
Sanırım bir şeyler deniyorlar![]()
İncehesap'da satışa çıktı ama World karta taksit yapmıyorlar.
Eki Görüntüle 96569
Her zaman bizim milletimizin fırsatçılığı yine ön planda. Ellerinde olsa 2 katına satacaklar.
Bir de hamaset yapıp kendimizi yüceltiyoruz. Deprem olur taksiciler iki katı tarife yapar. Kiralar aşırı pahalı olur. Kızılayın bile çadır sattığı bir dönemden geçtik. En çakal, kolay yoldan para kazanmaya çalışan, arkadan iş çeviren kim varsa bizden çıkıyor. Fetö bizden çıktı, tosuncuk bizden çıktı, Thodex kripto dolandırıcısı bizden çıktı. Milli piyade tüfeği projelerini Amerika'ya satmaya çalışan MKE Kırıkkale Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi yine bizden. Daha niceleri...Ellerine fırsat geçsin para için ciğerini sökerler ciğerini.
Konunun siyasi boyuta gitmesini istemiyorum ama haklısınız.Bir de hamaset yapıp kendimizi yüceltiyoruz. Deprem olur taksiciler iki katı tarife yapar. Kiralar aşırı pahalı olur. Kızılayın bile çadır sattığı bir dönemden geçtik. En çakal, kolay yoldan para kazanmaya çalışan, arkadan iş çeviren kim varsa bizden çıkıyor. Fetö bizden çıktı, tosuncuk bizden çıktı, Thodex kripto dolandırıcısı bizden çıktı. Milli piyade tüfeği projelerini Amerika'ya satmaya çalışan MKE Kırıkkale Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi yine bizden. Daha niceleri...
Ama sorsan en sıcak kanlı, en barışçıl, en yufka yürekli millet biziz.
İncehesap'tan alabilmiş olan var mı? Kaçırdım mı yoksa satıştan mı çektiler anlayamadım.