Anakart olarak da Tomahawk yazmışsın eğer beyaz kasa alacaksan hiç tomahawk alma ozaman. Asrock veya Asus'un full beyaz modelleri var onlara bak. Gaming Plus'ın beyaz kısımları olsa da tam beyaz olmadığı için biraz sırıtabilir.
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakart olarak da Tomahawk yazmışsın eğer beyaz kasa alacaksan hiç Tomahawk alma o zaman. ASRock veya ASUS'un Full beyaz modelleri var onlara bak. Gaming Plus'ın beyaz kısımları olsa da tam beyaz olmadığı için biraz sırıtabilir.
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam LS 720 SE onunla kıyasla nasıldır? Enermaxın görünüşünü pek beğendiğimi söyleyemem. Zaten soğutmanın asıl amacı fiyat. Red Devil ile bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Onu 32bin, 9800X3D'yi 19bin sayın Red Devil'i aldım 9800X3D bekliyorum 19bin gelene kadar da bekleyeceğim.
Hocam LS 720 SE onunla kıyasla nasıldır? Enermaxın görünüşünü pek beğendiğimi söyleyemem. Zaten soğutmanın asıl amacı fiyat. Red Devil ile bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Onu 32bin, 9800X3D'yi 19bin sayın Red Devil'i aldım 9800X3D bekliyorum 19bin gelene kadar da bekleyeceğim.
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!