Yok hocam bilginizi tazelemek istedim. Görmemeniz insanlık hali.
Anakart olarak da Tomahawk yazmışsın eğer beyaz kasa alacaksan hiç tomahawk alma ozaman. Asrock veya Asus'un full beyaz modelleri var onlara bak. Gaming Plus'ın beyaz kısımları olsa da tam beyaz olmadığı için biraz sırıtabilir.

Hocam ekran kartını zaten aldım. H9 da compact kadar hoşuma gitmiyor.
O zaman listeleyeyim ben, hoşunuza gideni seçin.
Hepsi attığım soğutucuyu destekleyen modeller. Dolayısıyla büyüklükle alakalı sorun yaşatmaması lazım.

Anakart olarak da Tomahawk yazmışsın eğer beyaz kasa alacaksan hiç Tomahawk alma o zaman. ASRock veya ASUS'un Full beyaz modelleri var onlara bak. Gaming Plus'ın beyaz kısımları olsa da tam beyaz olmadığı için biraz sırıtabilir.

Hocam beyaz düşünmediğimi, bilginizi tazelemek için söylediğimi bir önceki mesajda söyledim.

O zaman listeleyeyim ben, hoşunuza gideni seçin.
Hepsi attığım soğutucuyu destekleyen modeller. Dolayısıyla büyüklükle alakalı sorun yaşatmaması lazım.

Kasayı değil de soğutucuyu değiştirsek olmaz mı? Compact gerçekten çok hoşums gidiyor.

O zaman enermax liqmax III olabilir.

Hocam LS 720 SE onunla kıyasla nasıldır? Enermaxın görünüşünü pek beğendiğimi söyleyemem. Zaten soğutmanın asıl amacı fiyat. Red Devil ile bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Onu 32bin, 9800X3D'yi 19bin sayın Red Devil'i aldım 9800X3D bekliyorum 19bin gelene kadar da bekleyeceğim.

F/P değil, aynı zamanda kendi bütçesinde çok daha iyi modeller mevcut.

Daha şık ne önerebilirsiniz?

Hocam LS 720 SE onunla kıyasla nasıldır? Enermaxın görünüşünü pek beğendiğimi söyleyemem. Zaten soğutmanın asıl amacı fiyat. Red Devil ile bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Onu 32bin, 9800X3D'yi 19bin sayın Red Devil'i aldım 9800X3D bekliyorum 19bin gelene kadar da bekleyeceğim.

Daha şık ne önerebilirsiniz?

Bu ikisi var.

MSI anakarta uyumlu olur.