Bu ikisi var.

MSI anakarta uyumlu olur.

O da pek şık değil 😅.fanların RGB olması gerek yok zaten kasa fanıyla değiştireceğim. CPU'ya denk gelen yerin güzel görünmesi önemli.

SSD hariç hiçbirine katılmıyorum. RAM'i neden o modeli seçtiğimi resmine baksan anlardın. Adam görünüş de güzel olsun istiyor. Kasa beyaz, anakartın yarısı beyaz. RAM'i de o yüzden beyaz seçtim. Ayrıca 7800X3D ve 9800X3D'nin arasında devasa fark yok.

Hocam 9800X3D daha uzun süre destek alacağı için onu düşünmüştüm. 5-7yıl değişmeyi düşünmüyorum değişireceğim GPU'yu değişirim CPU kalır biraz ya da ikisini de değişirim.

Son düzenleme:
Lian li kasalarının beyazı yok yazmamışım. İnce hesap beyazını satmıyor gaming gecesinde onu diyorum.
Lancool III, O11 Dynamic Evo, O11 Vision Compact, Lancool 217, Sup01 sadece hatırladığım beyazı Gaming Gecesinde sstılan kasalar. Birde hatırlamadıklarım var.

Lancool III, O11 Dynamic Evo, O11 Vision Compact, Lancool 217, Sup01 sadece hatırladığım beyazı Gaming Gecesinde sstılan kasalar. Birde hatırlamadıklarım var.
Ben O11 serisinin beyaz versiyonlarının satıldığını görmedim daha. Satılmış olabilir ama genelde siyahları satılıyor.