Detaylar
Kim cevapladı?MX7 alabilirsin. Bütçe varsa Kryonaut Extreme kullanabilirsin.
ARCTIC MX-7 (8 g) - CPU'lar, Konsollar, Grafik Kartları, Dizüstü Bilgisayarlar, İşlemciler, Çok Yüksek Isı İletkenliği, Uzun Dayanıklılık, İletken Olmayan, Kapasitif Olmayan Üstün Performanslı Termal : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-7 (8 g) - CPU'lar, Konsollar, Grafik Kartları, Dizüstü Bilgisayarlar, İşlemciler, Çok Yüksek Isı İletkenliği, Uzun Dayanıklılık, İletken Olmayan, Kapasitif Olmayan Üstün Performanslı Termal : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hellmonger 115
Üstün
MX-7
Yorumlarda spatula demişler ama bence öyle bir şey yapma
Ben denemiştim ilk aldığımda mümkünü yok çok zor. Bir kısım macun boşa gitti. Direk ortaya bir bezelye kadar koy yeter.
Yorumlarda spatula demişler ama bence öyle bir şey yapma
Ben denemiştim ilk aldığımda mümkünü yok çok zor. Bir kısım macun boşa gitti. Direk ortaya bir bezelye kadar koy yeter.
Ciddi sıcaklık farkı olur mu? Ciddiden kastığım minimum 5-6 derece.MX7 alabilirsin. Bütçe varsa Kryonaut Extreme kullanabilirsin.
ARCTIC MX-7 (8 g) - CPU'lar, Konsollar, Grafik Kartları, Dizüstü Bilgisayarlar, İşlemciler, Çok Yüksek Isı İletkenliği, Uzun Dayanıklılık, İletken Olmayan, Kapasitif Olmayan Üstün Performanslı Termal : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Evet 5 derece oynar.
Fiyat farketmeksizin şuan piyasadaki en iyi termal macunlar hangileri peki?
Yakuza 88
Başarılı
Sıkma işinde test yapmışlardı, YT'de izlemiştim.
Az sıkınca ısıda problem oluyordu, orta sıkmada ideal, çok sıkınca ise orta sıkma ile sıcaklıklar aynıydı ama macun israfı oluyordu sadece o kadar, he bir de taşma riski.
Az sıkınca ısıda problem oluyordu, orta sıkmada ideal, çok sıkınca ise orta sıkma ile sıcaklıklar aynıydı ama macun israfı oluyordu sadece o kadar, he bir de taşma riski.