R9 270X fırınlama yapılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3787
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

3787

Yetkin
Makaleler
5
Vapor-X R9 270X kartım driver yükleyince siyah ekranda kalıyor ve BIOS'ta ekran çizgi çizgi oluyor bu yüzden de 5 dakika 170 derecede fırına atmak istiyorum. Dün bilgisayarcıya götürdüğümde reballing işlemi için 600 TL dedi ve şu anlık bunu verebilecek bir bütçem yok. Aklıma takılan sorular şunlar; normal ev fırınında yapılabilir mi, fırını hangi moda almam lazım, fırının ısınması için ne kadar beklemem gerek, fırınlama yapılmış şekilde kartı ne kadara satabilirim?

Fırına mı atacaksınız? Hocam fırını bozarsınız, ekstra zarar olur, yapmayın.

Fırın modeli nedir?(!)

Kazıkçılara para kazandırma kart ömrünü çoktan doldurmuş 2. el 1030 falan çekersen daha iyi olur.

@Terimist98 kazıkçılara para kazandırma derken pek anlayamadım. Bu ekran kartını satıp GT 1030 veya 750 Ti almayı planlıyorum.

Hocam benim laptopun harici ekran kartı vardı en son "fırına" attım ve ölümünü onayladım. Yani böyle bir şey yapmayın defalarca chip i ısıttım görüntü düzeldi tabii yine bozuluyor. İlk sorun çıktığında bilgisayar servisi benzer yöntemi daha prof yapmıştı ama 2 ay dayandı, ben ısıttığımda 3 gün bile gitmiyordu.

@vurkan zaten çalışmıyor bari bunu deniyeyim 1000 TL'ye satılan kartı 600 TL'ye tamir ettirmek mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…